Notebook Lenovo G550

6. 8. 2009 12:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo představuje nový notebook G550 pro domácnosti a malé firmy

Notebook Lenovo G550

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo představuje nový notebook G550 určený pro domácnosti a malé společnosti, které hledají moderní technologie a prověřenou kvalitu za výhodnou cenu.
„Lenovo G550 je cenově dostupný notebook, který je vhodný nejen do kanceláří, ale i pro domácí využití, a to zejména díky své multimediální výbavě,“ říká Robert Janásek, marketingový manažer Lenovo pro Českou republiku a Slovensko.
Tenčí a lehčí notebook řady G s novým designem je k dispozici v černé barvě v matném a lesklém provedení. Notebook je vybaven displejem s poměrem stran 16:9, DVD mechanikou a u vybraných modelů také HDMI výstupem. Díky své výbavě je tedy vhodný nejen pro kancelářskou práci, ale také například pro sledování filmů v pohodlí domova.
Notebook Lenovo G550 je dále vybaven plnohodnotnou klávesnicí včetně numerické části, vestavěnou kamerou a technologií rozpoznání obličeje VeriFace pro snadné přihlášení. Uživatelům umožňuje připojení přes WiFi, Ethernet nebo volitelně přes Bluetooth. 15,6palcový notebook Lenovo G550 s 320GB pevným diskem je postaven na procesorech společnosti Intel a obsahuje až 4 GB vysokorychlostní paměti. Nejvyšší konfigurace je vybavena také výkonnou grafickou kartu NVIDIA.
Ceny a dostupnost
Notebook Lenovo G550 je již nyní dostupný za cenu od 9.990 Kč do 14.990 Kč bez DPH podle konfigurace.

Tiskové zprávy

Diskuse