7. 8. 2009 13:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Příslušenství, které vás dostane, kam potřebujete: Logitech přináší novou herní myš a náhlavní sadu série G

Logitech Gaming Mouse G500

Myš Logitech Gaming Mouse G500 vylepšuje oblíbený model Logitech G5 Laser Mouse o nejnovější herní laserový snímač a náhlavní sada Logitech Gaming Headset G330 přináší trvalé pohodlí

Když se vám orosí čelo a už je pozdě obrátit se nazpátek, nezbývá, než moudře volit další postup. Abyste se mohli správně rozhodnout, když je v sázce vítězství, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes odhalil přídavky ke své cenami ověnčené řadě herních periférií série G: myš Logitech® Gaming Mouse G500 a náhlavní sadu Logitech® Gaming Headset G330. Model Gaming Mouse G500 vylepšuje oblíbený model Logitech® G5 Laser Mouse o nejnovější herní laserový snímač a ostřílený vzhled, zatímco náhlavní sada Gaming Headset G330 přináší trvalé pohodlí – dokonce i po dlouhých hodinách herního boje.
„Jak stále více a více lidí tráví večery hraním v obývacím pokoji se svou rodinou a přáteli, společnost Logitech se pomocí série G pokouší posunout hranici možností herních periférií Logitech,” řekl Ruben Mookerjee, ředitel marketingu herních produktů společnosti Logitech. „Pokud chcete brát hraní vážně – nebo jste již náruživým hráčem – pak nejlepším způsobem, jak se co nejlépe do hry ponořit, je vzít do ruky myš G500 a na hlavu si nasadit náhlavní sadu G330. Vítězství tak máte ve svých rukou.”
Pro hráče, a zvláště pro víc jak 11 miliónů lidí, kteří hrají World of Warcraft® nebo milióny lidí, kteří si oblíbili Call of Duty®, jsou produkty Gaming Mouse G500 a Gaming Headset G330 zárukou, že každý večer strávený u hry bude úspěšný.
Logitech Gaming Mouse G500
Jako následník klasického modelu Logitech® G5 Laser Mouse, přináší myš Logitech Gaming Mouse G500 přesnost, která je ve hře znát, a přizpůsobí se rychlosti každé ruky. Díky hernímu laserovému snímači můžete intenzitu pohybu zvýšit – maximální rychlost pohybu ruky, které můžete dosáhnout, je 168 palců za sekundu a maximální hodnota zrychlení je až 30 g. Za provozu nastavitelný počet bodů na palec (DPI) vám poskytne tu správnou úroveň přesnosti – od precizního zaměřování jednotlivých pixelů (200 dpi) až po bleskurychlé manévry (až 5700 dpi) – ať už hrajete kteroukoli hru. (DPI můžete takto měnit po nainstalování Logitech® Gaming Software, při zvětšení nad 100 dpi). Rozhraní USB využívající své plné rychlosti navíc pomáhá zajistit, že myš G500 reaguje hladce a citlivě.
Avšak myš G500 nabízí mnohem více, než jenom přesnost. Hrbolatá povrchová úprava vašemu příslušenství dodá bitvou poznamenaný vzhled a zdokonalený tvar – s širší opěrou palce a vyhlazenou malíkovou hranou – zajistí, že až budete v zápalu hry, bude nová herní myš Logitech pohodlnější.
Až budete připraveni na boj, vestavěná paměť vám dovolí uložit a přenést nastavení vaší oblíbené hry – a není k tomu potřeba žádný software. Pokud si potrpíte na hmotnost zařízení, myš G500 vám dovolí si s její váhou pohrát a přidat až 27 gramů zátěže, čímž získáte svůj osobní pocit z ovládání. Přídavná závaží padnou do odnímatelné šasi a když je nepoužíváte, jsou uloženy ve zvláštním pouzdře. Rolovací kolečko s duálním módem – se superrychlým rolováním na dobu, kdy budete pracovat – nabízí rolování po jednotlivých stupních, které je ideální pro výběr zbraně. A s pomocí deseti programovatelných tlačítek budete cenná makra třímat pevně v ruce.
Logitech Gaming Headset G330
Ať už jsou herní ztráty těžké jak chtějí, vaše náhlavní sada Logitech Gaming Headset G330 nebude těžká nikdy. Odlehčená sada G330 řeší svou tíhu pomocí nastavitelného záhlavního designu – prvního svého druhu u herních náhlavních sad – jenž lze snadno posunout tak, aby vyhovoval vašim osobním potřebám. Pro další ulehčení obvyklým zátěžovým místům na vaší hlavě je náhlavní sada G330 vybavena páskou, lemovanou měkkým silikonem a otáčivými sluchátky. Díky tomu, že má pružná páska ve svém středu pružinu z trvanlivé oceli, je připravena přečkat i náročné užívání při zběsilém boji.
Mikrofon potlačuje rušivý okolní hluk a lze ho otočit z dosahu, když jej nepoužíváte. Ovládání zvuku umístěné na kabelu vám dovolí nastavit hlasitost nebo ztlumit mikrofon bez toho, abyste museli přerušit akci. Pro lepší zvuk vám přiložený USB adaptér umožní připojit se digitálně k jakémukoli USB portu nebo přímo ke zvukové kartě vašeho počítače prostřednictvím 3,5 mm konektorů.
Cena a dostupnost
Myš Logitech Gaming Mouse G500 by měla být v Evropě dostupná v září za doporučenou maloobchodní cenu 2190 Kč s DPH v České republice a na Slovensku za €79,99. Náhlavní sada Logitech Gaming Headset G330 by měla být v Evropě k dostání také v září a za doporučenou maloobchodní cenu 1690 Kč s DPH v České republice a na Slovensku za €59,99.