Univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony 900

12. 8. 2009 15:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Dejte sbohem hromadě ovladačů: s pomocí dálkového ovladače Logitech Harmony 900 Remote budete moci ovládat přístroje pro domácí zábavu, i když budou z dohledu

Univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony 900

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dálkový ovládač je vybaven novým bezdrátovým rádiovým RF systémem ovládání, plně barevným dotykovým displejem a nahrazuje až patnáct dálkových ovladačů

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila dálkový ovladač Logitech Harmony® 900. Díky zdokonalené bezdrátové rádiové RF technologii, plně barevnému dotykovému displeji a intuitivnímu rozložení tlačítek je s dobíjecím dálkovým ovladačem Logitech Harmony 900 snadné si vychutnat a bez potíží obsluhovat vaši televizi, filmy, hry a hudbu – dokonce i když jsou vaše přístroje pro domácí zábavu skryty za dvířky skříně.
„Jako všechny dálkové ovládače Harmony i model Harmony 900 zjednodušuje domácí zábavu, což je důležité právě v této době, kdy stále více a více lidí sleduje filmy doma na velkoplošných televizích a vychutnává si prostorový zvuk a obraz ve vysokém rozlišení i z pohodlí svého gauče,” řekl Ashish Arora, viceprezident a generální ředitel obchodní divize ovladačů Harmony společnosti Logitech. „Vedlejším produktem čím dál tím víc sofistikovanějších systémů domácí zábavy je naneštěstí také více dálkových ovladačů a více kabelů. Díky bezdrátové rádiové RF technologii dálkového ovladače Harmony 900 a jeho schopnosti ovládat až 15 přístrojů, můžete dát sbohem matoucí hromadě ovladačů a přitom dosáhnout lepší kontroly nad svými přístroji.”
Snadno instalovatelný bezdrátový rádiový RF systém
Díky naprosto přepracovanému bezdrátovému rádiovému RF systému dálkového ovladače Harmony 900 můžete snadno ovládat (až do vzdálenosti 30 metrů) i více přístrojů v uzavřené skříni bez potíží obvyklých při použití jiných bezdrátových RF ovladačů. Jednoduše umístíte IR (infračervený) blaster a jeden či dva mini blastery na police ve skříni, blízko přístrojů, které chcete ovládat. (Na rozdíl od jiných bezdrátových rádiových RF ovladačů není nutné emitory k zařízením připevňovat.) Poté použijete barevný dotykový displej dálkového ovladače Harmony 900 k výběru přístrojů, které chcete pomocí RF systému ovládat. Jakmile bude vše nastaveno, můžete zavřít dvířka skříně se systémem pro domácí zábavu a namířit dálkový ovladač kam chcete.
Snadno se drží, snadno se používá
Dálkový ovladač Logitech Harmony je založen na cenami ověnčeném designu dálkového ovladače Logitech Harmony® One a jeho intuitivní rozložení tlačítek je rozděleno do čtyř samostatných skupin (čísla, tradiční ovládací prvky DVD, D-pad s ovládáním hlasitosti a přepínačem kanálů a displejová tlačítka menu), což usnadňuje rychlé nalezení toho správného tlačítka. Pouze 44 nejdůležitějších tlačítek se objevuje na Harmony 900 a každé z nich je samostatně vytvarované - čímž jsou prstům poskytnuty dotykové výstupky - , takže můžete dálkové ovládání obsluhovat pomocí hmatu, místo toho, abyste se museli spoléhat na zrak.
Od zábavy vás dělí jediný dotyk
Jako všechny dálkové ovladače Logitech Harmony vám i nejnovější přírůstek do rodiny umožní sledovat váš oblíbený film nebo pořad jediným stiskem tlačítka. S dálkovým ovladačem Harmony 900 není třeba složitých seznamů a dlouhých návodů, jak váš systém domácí zábavy používat a vaše zábava se zjednoduší díky možnosti řídit rámcové činnosti jediným tlačítkem. Celá vaše rodina, přátelé a dokonce i paní na hlídání si může snadno zvolit, co bude chtít udělat – stačí vybrat odpovídající ikonu na displeji – například „Sledovat televizi“ – a dálkový ovladač Harmony 900 obstará vše ostatní. Zapne televizor, dekodér kabelové televize, A/V receiver a případně další potřebné přístroje.
Online průvodce nastavením
Nastavení pomocí online průvodce Logitech dělá zprovoznění dálkového ovladače Harmony 900 tak snadným, jak jen to jde. Intuitivní průvodce nastavením vás provede celým postupem a na vás bude pouze zadat výrobce a čísla modelů vašich komponentů. Software Harmony poté naprogramuje do dálkového ovladače příslušné kódy pro infračervené ovládání z databáze společnosti Logitech, zahrnující přes 225 000 přístrojů od více než 5 000 výrobců. A když jsou do databáze každý den přidávány další kódy zařízení, můžete si být jisti, že i přístroje, které si zakoupíte zítra, budou podporovány.
Cena a dostupnost
Pokročilý univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony 900 by měl být ve Spojených státech a v Evropě dostupný v září za doporučenou maloobchodní cenu €399,99 respektive 10 800 Kč. Dodává se s dobíjecím stojánkem, nabíjecí baterií, zdrojem, IR blasterem a dvěma miniblastery. Logitech navíc v některých oblastech plánuje nabídnout sadu přídavného blasteru a miniblasteru, která bude k dispozici online.

Tiskové zprávy

Diskuse