T-Mobile - MMS soutěž o vyhlídkový let a další ceny

12. 8. 2009 15:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Velká MMS soutěž T-Mobile o vyhlídkový let a další ceny

- V soutěži Nejlepší signál – Nejlepší MMS rozhoduje originalita celé zprávy
- Ve finále se utká 25 nejzajímavějších MMS
- EDGE dostupné pro více než 91% obyvatel usnadňuje soutěžení

Každý zákazník T-Mobile, který do 30. září pošle na číslo 736 300 030 svou MMS z co nejkurióznějšího místa pokrytého signálem T-Mobile, může v soutěži Nejlepší signál – Nejlepší MMS získat jednu ze zajímavých cen, mezi kterými je například vyhlídkový let pro dvě osoby, náročný průzkum Macochy plný adrenalinu nebo unikátní den v ZOO ve Dvoře Králové. Výherci se mohou těšit i na mobilní telefony Sony Ericsson či Nokia a řadu dalších zajímavých cen.

U zaslaných MMS bude pětičlenná odborná porota hodnotit nejen ojedinělost místa, kde byla soutěžní MMS pořízena, ale i celkovou originalitu obrazové i textové části zaslané MMS. 25 nejzajímavějších zaslaných MMS postoupí do finále, z něhož vzejdou výherci celé soutěže. Předání cen proběhne v polovině října.

„Vysoká dostupnost spolehlivých datových přenosů je pro pohodlné zasílání soutěžních MMS klíčová,“ uvádí Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace T-Mobile. „Podle nezávislého průzkumu společnosti P3 Solutions je technologie EDGE v naší síti dostupná pro více než 91 % obyvatel České republiky. Mezi tuzemskými operátory jsme v této oblasti jednička.“

Tiskové zprávy

Diskuse