Sluchátka Genius GHP-04DJ

14. 8. 2009 21:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Genius rozšiřuje svou bohatou nabídku sluchátek a headsetů o další kousek, tentokrát jde o sluchátka GHP-04DJ, který osloví hlavně hudební nadšence a amatérské DJ. Tato sluchátka se mohou pochlubit čistou reprodukcí zvuku a robustním provedením. Zvuková technologie Genius je zárukou opravdového hudebního zážitku. Doporučená koncová cena je 719 Kč.

Sluchátka Genius GHP-04DJ

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Opravdoví audiofilové, kteří experimentují s mixováním hudby nebo třeba pracují s profesionálními audio aplikacemi, ocení u tohoto modelu zejména čistý prostorový zvuk. Kvalitní basy zaručí 40 mm neodymové ovladače jednotky a o stabilní a velmi přesný přenos zvuku se postará OFC kabel s pozlaceným 3,5 mm jack konektorem a 6,3 mm adaptérem, díky kterému sluchátka spolehlivě připojíte k libovolnému audio zařízení. Předností tohoto modelu jsou i dostatečně velké individuálně nastavitelné kožené náušníky, které se pohodlně nosí i při déle trvajícím používání.

Genius nabízí v oblasti sluchátek kromě řady GHP také řadu HP (Headphones), která zahrnuje různě velké modely od stereofonních sluchátek v provedení do uší - tzv. pecky, přes polouzavřená a uzavřená sluchátka s hlavovým mostem, až po model s prostorovým zvukem. Třetí řada sluchátek značky Genius nese označení HS (Headsets), tedy sady sluchátek s integrovaným mikrofonem, která jsou vhodná pro komunikaci po internetu, videokonference či nahrávání hlasu.

Technické parametry GHP-04DJ
Frekvenční rozsah: 20Hz~20KHz
Citlivost: 100 dB
Impedance: 32 ohm
Adaptér 6,3 mm: ano
Pohyblivé náušníky: ano
Regulace hlasitosti: ano
Hmotnost: 278 g
Délka kabelu: 2,7 m

Hlavní přednosti:
• Sluchátka pro hudební nadšence
• Kožené náušníky a čelenka
• Otočné náušníky až o 90 stupňů a nastavitelná čelenka
• Precizní kvalita zvuku a vynikající výkon
• 99,99 % OFC kabel s pozlaceným 3,5 mm/6,3 mm konektorem

Tiskové zprávy

Diskuse