Mobilní telefon mivvy one s Windows Mobile

17. 8. 2009 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Na mobilní telefony mivvy® jsou už zákazníci zvyklí. Dnes je uváděn na trh první chytrý telefon se symbolickým označením mivvy one. Nejrychlejší dostupný procesor Marvell Xscale PXA300 taktovaný 624 MHz doplňují jen ty nejmodernější technologie. S cenou něco málo přes šest a půl tisíce korun přitom zdaleka předbíhá svoje konkurenty.

Mobilní telefon mivvy one s Windows Mobile

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Dnes uvádí společnost mivvy a.s. opravdu zajímavou novinku. Mivvy one je první Pocket PC telefon tohoto výrobce. Podobně jako ostatní produkty, míří mivvy one na širokou skupinu zákazníků. Na jedné straně nejnovější technologie zajišťující maximální rychlost práce a využitelnost. A na druhé straně cena o tisíce korun nižší než u konkurence.

Precizně zpracovanému tělu se sympatickými rozměry 105 \xD7 56 \xD7 12,9 mm dominuje zasklený dotykový displej s úhlopříčkou 3,2“ a rozlišením 240 \xD7 400 bodů. Rychlému 624MHz procesoru slouží 128 MB paměti RAM a 256 MB paměti Flash ROM, což je vzhledem k podpoře paměťových karet až do kapacity 32GB víc než dost.
Na cestách se bude hodit vestavěný modul pro satelitní navigaci GPS. Mezi standardními multimediálními doplňky nechybí kvalitní 3Mpx fotoaparát s autofokusem a bleskem, FM rádio nebo pohybový senzor. Samozřejmostí je WiFi a BlueTooth pro bezdrátové připojení.

Operační systém Windows Mobile 6.1 Professional je plně lokalizován do češtiny. Užitečným pomocníkem je předinstalovaný software pro ovládání jedním prstem yrgo 4.0. Tento doplněk operačního systému například rozšiřuje možnosti zařízení o fotokontakty a rychlé vyhledávání, umožňuje snazší spouštění oblíbených aplikací nebo kompletní přestavbu uživatelského prostředí.
Mivvy one se na pulty prodejen dostane během několika dní. Doporučená maloobchodní cena je stanovena na 6.699 Kč včetně DPH.
Další informace jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse