Dvě internetová připojení za cenu jednoho od O2

19. 8. 2009 16:44    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 nabízí dva internety za cenu jednoho

Jedinečnou šanci získat nyní za cenu 750 Kč měsíčně na jeden rok vysokorychlostní internet na doma a k tomu nejrychlejší mobilní připojení na cesty připravila pro všechny zákazníky společnost Telefónica O2.

"Jsme jediný operátor na tuzemském trhu, který nabízí zákazníkům možnost libovolně si zkombinovat fixní a mobilní služby pro svou domácnost. Zákazníci se nemusí rozmýšlet mezi dvěma druhy připojení nebo platit za oba. Za jedinečnou cenu získají oboje, jak internet na doma, tak mobilní internet na cesty. Navíc k O2 Mobilnímu internetu dostanou za pouhou jednu korunu miniaturní USB modem." uvádí Petr Matějovský, ředitel pro marketing v segmentu domácností společnosti Telefónica O2.

Všichni zákazníci mohou nyní surfovat doma i na cestách za speciální cenu 750 Kč s DPH měsíčně po dobu jednoho roku. Stačí, pokud si do 30. října 2009 objednají službu O2 Internet spolu s O2 Mobilním internetem a uzavřou smlouvu na 24 měsíců. Svým mobilním zákazníkům nabízí Telefónica O2 další zvýhodnění. Mají-li některý z tarifů O2 NEON, získají dodatečnou slevu 100 Kč měsíčně a zaplatí za oba internety jen 650 Kč měsíčně.

Zákazníkům je k dispozici také samotný vysokorychlostní O2 Internet na doma za 600 Kč nebo další výhodné kombinace služeb.