Infinity - Ferrari Racing days 2009

20. 8. 2009 15:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Ferrari Racing days 2009 s Infinity a.s.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Infinity a.s. je sponzorem soutěžního týmu Warm Up Racing, který soutěží v letošní sérii závodů Ferrari Challenge Europe. Poprvé ve své historii kalendář této prestižní soutěže zahrnuje i Masarykův okruh Brně, který tak bude první víkend v září hostitelem této významné - ve střední Evropě ojedinělé - motoristické události pod názvem Ferrari Racing Days 2009. Na návštěvníky čeká nabitý víkendový program v podobě čtyř adrenalinových závodů série Ferrari Challenge a dvou závodů série veteránů Ferrari, Maserati a Alfa Romeo s názvem Shell Historic Challenge. Vyvrcholením celé akce bude předvádění nejslavnějších monopostů Formule 1 za účasti jednoho z pilotů Ferrari.

Tým Warm Up Racing je - po fenomenálních výkonech v posledních dvou závodech v italské Imole a ve francouzském Le Castellet - na skvělém druhém místě průběžného pořadí série Ferrari Challenge Europe 2009. Výsledky testovacího víkendu stráveného na brněnském okruhu z počátku srpna dávají přitom tušit, že tým bude moci při závodech v průběhu září opět pomýšlet na stupně vítězů.

Pro Infinity a.s. je tento způsob sponzorské spolupráce novou oblastí vlastní prezentace, přičemž tímto partnerstvím chce Infinity vyjádřit svůj postoj k profesionalitě a výjimečnosti, ať už na poli dodavatelů informačních technologií, či na poli prestižního motorsportu v podání Ferrari.

Tiskové zprávy

Diskuse