Czech Data Systems distributorem FileMaker

20. 8. 2009 15:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Czech Data Systems s.r.o. se stala oficiálním distributorem produktů společnosti FileMaker, Inc. pro ČR

Czech Data Systems distributorem FileMaker

Společnost Czech Data Systems s.r.o. se stala prvním oficiálním distributorem produktů Bento, Filemaker Pro a Filemaker Server pro Českou republiku. Nyní je možné zakoupit nejlepší databázové produkty pro správu osobních informací, sdílení dat s kolegy v pracovním prostředí a dokonce vyspělé a ve světě velmi oblíbené serverové řešení. Na trhu databázových řešení je k dispozici mnoho produktů, žádný však není tak oblíbený, spolehlivý a tak škálovatelný, jako produkty společnosti Filemaker.

Bento
Organizace osobních schůzek, projektů, kontaktů, ale například i hudební databáze našly svůj domov.
Osobní databáze Bento, která je stejně uživatelsky přívětivá jako produkty firmy Apple, pracuje s informacemi uživatele a zpracovává je do přehledné formy. Synchronizace osobní databáze s programy iCal a Address Book je samozřejmostí, navíc je možno data zpracovávat pomocí iPhone a iPodu Touch, takže přístup k informacím máte neustále po ruce. Soubory DOC, XLS, PDF i další jsou shromážděny na jednom místě, v databázi Bento. Procházení databáze je podobné iTunes a velmi uživatelsky přívětivé. Ať potřebujete zapracovat své oblíbené fotografie do databáze, ve které se snadno orientujete, chcete shromáždit recepty na vaření, sledovat své domácí finance, ukládat své přístupové údaje k různým internetovým serverům, zapisovat si sportovní výsledky nebo třeba zaznamenávat údaje o zdravotním stavu a dietě, Bento bude skvělým pomocníkem.

Bento je v prodeji od 1 293 Kč s DPH.

Filemaker Pro
Nejlepší databázový program pro profesionály, kompatibilní s Macem i PC, je stále jedničkou na trhu. Filemaker Pro je výkonná a snadno ovladatelná databáze, která pomáhá zorganizovat řízení lidí, projektů, souborů a dalších položek. Pomáhá jakýkoli typ úlohy vyřešit rychleji.

Nejčastější způsoby využití programu
• správa kontaktů
o všechny informace o klientech, dodavatelích a důležitých kontaktech máte na jednom místě
• sledování skladu a zásob
o veškeré snadno dostupné informace o produktech a zásobách, včetně obrázků
• správa výdajů
o vytváření a tisk výkazů výdajů, sledování vyplácení náhrad
• organizace projektů
o přehledné sledování rozpisu úkolů, souvisejících prací a podrobností projektu
• objednávkový systém
o sledování stavu objednávek, včetně údajů o dodavatelích, účtování a kontaktů
• e-mailový newsletter
o rozesílání a vytvoření e-mailové kampaně na propagaci výrobků a služeb
• hudební databáze
o přehledná databáze skladeb s vyhledáváním a obalů na CD
• rodinné účetnictví
o zaznamenávání a sledování příjmů a nákladů celé rodiny
• katalog výzkumů
o přehledný katalog s hledáním dle tématu, podtémat a projektu
• plánovač akce
o organizace účastníků, programu, dárků a dalších podrobností akce

Filemaker Pro je dodáván ve více variantách, které jsou uzpůsobeny pro různé požadavky uživatelů. Uživatelé tak platí jen ty funkce, které skutečně potřebují.

Filemaker Pro je v prodeji od 8 389 Kč s DPH.

Filemaker Server
Serverová verze produktu, kterou zprovozníte během 20 minut na dedikovaném počítači, čímž získáte online přístup ke svým informacím odkudkoli s automatickým zálohováním, možností tvořit PHP online aplikace z 10 předvytvořených témat. Okolí oslní automatická tvorba sestav dle nastaveného schématu. To vše se správou uživatelů přes Active Directory/Open Directory, zabezpečením SSL, automatickým upozorněním na chyby e-mailem a možností sdílet informace s velkým množstvím uživatelů a počítačů. Online aplikace napojí zákazníky a externí spolupracovníky do uživatelem zadaných oblastí databáze a zajistí nepřetržitý přísun informací tam, kde mají být.

Filemaker Server je v prodeji od 28 365 Kč s DPH.