Czech Data Systems distributorem FileMaker

20. 8. 2009 15:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Czech Data Systems s.r.o. se stala oficiálním distributorem produktů společnosti FileMaker, Inc. pro ČR

Czech Data Systems distributorem FileMaker

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Czech Data Systems s.r.o. se stala prvním oficiálním distributorem produktů Bento, Filemaker Pro a Filemaker Server pro Českou republiku. Nyní je možné zakoupit nejlepší databázové produkty pro správu osobních informací, sdílení dat s kolegy v pracovním prostředí a dokonce vyspělé a ve světě velmi oblíbené serverové řešení. Na trhu databázových řešení je k dispozici mnoho produktů, žádný však není tak oblíbený, spolehlivý a tak škálovatelný, jako produkty společnosti Filemaker.

Bento
Organizace osobních schůzek, projektů, kontaktů, ale například i hudební databáze našly svůj domov.
Osobní databáze Bento, která je stejně uživatelsky přívětivá jako produkty firmy Apple, pracuje s informacemi uživatele a zpracovává je do přehledné formy. Synchronizace osobní databáze s programy iCal a Address Book je samozřejmostí, navíc je možno data zpracovávat pomocí iPhone a iPodu Touch, takže přístup k informacím máte neustále po ruce. Soubory DOC, XLS, PDF i další jsou shromážděny na jednom místě, v databázi Bento. Procházení databáze je podobné iTunes a velmi uživatelsky přívětivé. Ať potřebujete zapracovat své oblíbené fotografie do databáze, ve které se snadno orientujete, chcete shromáždit recepty na vaření, sledovat své domácí finance, ukládat své přístupové údaje k různým internetovým serverům, zapisovat si sportovní výsledky nebo třeba zaznamenávat údaje o zdravotním stavu a dietě, Bento bude skvělým pomocníkem.

Bento je v prodeji od 1 293 Kč s DPH.

Filemaker Pro
Nejlepší databázový program pro profesionály, kompatibilní s Macem i PC, je stále jedničkou na trhu. Filemaker Pro je výkonná a snadno ovladatelná databáze, která pomáhá zorganizovat řízení lidí, projektů, souborů a dalších položek. Pomáhá jakýkoli typ úlohy vyřešit rychleji.

Nejčastější způsoby využití programu
• správa kontaktů
o všechny informace o klientech, dodavatelích a důležitých kontaktech máte na jednom místě
• sledování skladu a zásob
o veškeré snadno dostupné informace o produktech a zásobách, včetně obrázků
• správa výdajů
o vytváření a tisk výkazů výdajů, sledování vyplácení náhrad
• organizace projektů
o přehledné sledování rozpisu úkolů, souvisejících prací a podrobností projektu
• objednávkový systém
o sledování stavu objednávek, včetně údajů o dodavatelích, účtování a kontaktů
• e-mailový newsletter
o rozesílání a vytvoření e-mailové kampaně na propagaci výrobků a služeb
• hudební databáze
o přehledná databáze skladeb s vyhledáváním a obalů na CD
• rodinné účetnictví
o zaznamenávání a sledování příjmů a nákladů celé rodiny
• katalog výzkumů
o přehledný katalog s hledáním dle tématu, podtémat a projektu
• plánovač akce
o organizace účastníků, programu, dárků a dalších podrobností akce

Filemaker Pro je dodáván ve více variantách, které jsou uzpůsobeny pro různé požadavky uživatelů. Uživatelé tak platí jen ty funkce, které skutečně potřebují.

Filemaker Pro je v prodeji od 8 389 Kč s DPH.

Filemaker Server
Serverová verze produktu, kterou zprovozníte během 20 minut na dedikovaném počítači, čímž získáte online přístup ke svým informacím odkudkoli s automatickým zálohováním, možností tvořit PHP online aplikace z 10 předvytvořených témat. Okolí oslní automatická tvorba sestav dle nastaveného schématu. To vše se správou uživatelů přes Active Directory/Open Directory, zabezpečením SSL, automatickým upozorněním na chyby e-mailem a možností sdílet informace s velkým množstvím uživatelů a počítačů. Online aplikace napojí zákazníky a externí spolupracovníky do uživatelem zadaných oblastí databáze a zajistí nepřetržitý přísun informací tam, kde mají být.

Filemaker Server je v prodeji od 28 365 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse