Acer představila nový LCD monitor H235H

1. 9. 2009 11:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila uživatelům nový LCD displej H235H. Je to technicky inovativní monitor, který se vyznačuje vynikajícím kontrastním poměrem 100 000:1, a tedy mimořádnou kvalitou obrazu. Detaily nebyly dosud nikdy tak ostré a obraz tak dokonalý: Nebudete je schopni rozeznat od reality.

Acer představila nový LCD monitor H235H

A to je jen začátek. Jakmile se na něj podíváte, okamžitě si řeknete: “Senzace!” Nový displej Acer H235H je LCD monitor, který se zcela liší vzhledem a výkonem od běžných standardních displejů. Ihned přitáhne pozornost nekonvenčním modrým lakovaným povrchem i zaobleným lesklým provedením k propracovanému designu doplněnému nekompromisním výkonem.

H235H je nejen ideální pro obdivovatele špičkového designu, kteří požadují nejvyšší výkon pro hraní her a sledování filmů, ale navíc představuje i stylový doplněk každého pokoje nebo pracoviště. Měkké křivky spodní hrany a zadní části šasi propůjčují monitoru elegantní prohnutý tvar, zatímco větrací štěrbiny různé velikosti v horní části displeje a opěrná deska nohy podtrhují stylovost.

LCD monitor Acer H235H dokazuje, jaká pečlivost byla věnována každému detailu. Skryté reproduktory neruší působivý vzhled a klíčové díly jsou rovněž dokonale zakryté. Také kabely jsou vedeny tak, aby pracoviště bylo upravené. Bílý rámeček zvýrazňuje tlačítko pro zapnutí.

Displej H235H s obdivuhodným dynamickým kontrastním poměrem 100 000:1, který je optimalizován programem Acer Adaptive Contrast Management, nabízí jedinečné zlepšení gradace a podání detailů, především v nedostatečně osvětlených či velmi jasných záběrech a tím přispívá k jedinečnému vizuálnímu zážitku. K dokonale plynulému přehrávání 3D her a filmů přispívá úžasná doba odezvy 2 ms, která potlačuje “duchy” a zajistí naprosto realistické přehrávání pohyblivých sekvencí.

Panel s úhlopříčkou 23” s plným vysokým rozlišením zaručuje reprodukci nejmodernějšího obsahu s vysokým rozlišením v ohromující kvalitě a je naprosto ideální pro nejnovější hry, multimedia a aplikace pro zvýšení produktivity ve vysokém rozlišení. Formát 16:9 je ideální pro zobrazení každého jednotlivého bitu filmu bez černých pruhů u okrajů displeje a poskytuje stejně okouzlující zážitky jako kino. Kromě úžasných multimediálních prožitků otvírá nové možnosti pro multitasking a zvýšení produktivity.

Progresivní připojitelnost zaručují porty HDMI a DVI s podporou HDCP. Port HDMI zprostředkuje jedinečný obraz ve vysokém rozlišení a nekomprimované video v nejlepší kvalitě. Rozhraní DVI zajišťuje nejkvalitnější spojení mezi LCD monitory a grafickými kartami v osobních počítačích či jinými zdroji digitálního signálu.

Displej Acer H235H je vybaven inovativní dotykovou technologií Acer SensorTouch™, která nahrazuje ovládací tlačítka na přední straně a navíc usnadňuje a zjednodušuje obsluhu a nastavení monitoru. Ovládací prvky nenápadně umístěné na straně panelu se vyznačují vysokou citlivostí a okamžitě reagují i na nejjemnější dotyk prstu, přičemž je tímto způsobem zachován vytříbený a současně účelný vzhled.

Displej H235H využívá nejmodernější zobrazovací technologie, které poskytují vizuální zážitek na nejvyšší úrovni:

  • Acer eColor Management je technologie, která přizpůsobuje výkon panelu různým prostředím, světelným podmínkám a preferovaným způsobům zobrazení, a tedy umožňuje uživatelům nastavit na displeji přesné podání barev v závislosti na provozním režimu: data, média, kino nebo fotografie.
  • Adaptive Contrast Management (ACM) dynamicky přizpůsobí kontrastní poměr vstupního obrazu pro dosažení dokonale ostrého podání. Každá scéna je analyzována a obraz je přizpůsobován okénko po okénku, přičemž je zvýšena kvalita barev a dosažena výrazně lepší gradace a podání detailů, především v tmavších a světlejších scénách, a výsledkem je ohromující kvalita obrazu. Acer ACM rovněž snižuje spotřebu energie LCD monitoru, a tedy přispívá k úspoře energie.
  • Acer eDisplay Management je výkonný nástroj pro kalibraci barev a správu displeje. Každé přizpůsobené nastavení lze uložit a rychle vyvolat pro jednotlivé aplikace nebo světelné podmínky.
Tiskové zprávy

Diskuse