Logitech Vid - jeden milion uživatelů

1. 9. 2009 16:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech hlásí jeden milion uživatelů programu Logitech Vid

Logitech Vid - jeden milion uživatelů

Méně než tři měsíce od vydání bezplatného, rychlého a jednoduchého softwaru pro video hovory jménem Logitech Vid™ ohlásila společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) registraci miliontého uživatelského účtu k tomuto programu. Vid dramaticky zjednodušuje video hovory tím, že nabízí výrazně zredukovanou náročnost jejich nastavení a snadné, intuitivní rozhraní. Program Vid vlastně můžete nastavit v méně než polovině kroků, které jsou potřebné u jiných programů typu instant-messaging.
Program Logitech Vid je nejnovějším produktem společnosti Logitech, která se vám pomocí pokrokových metod snaží umožnit spojit se s vašimi blízkými tváří v tvář prostřednictvím video hovoru. Poslední roky byly ve znamení inovací jako například přenos obrazu ve vysokém rozlišení 720p s webovými kamerami počínaje Logitech® Webcam C600, přes Logitech® Webcam Pro 9000 až po Logitech® Webcam C905, která navíc obsahuje optiku Carl Zeiss a automatické zaostřování.
„Jeden milion registrovaných zákaznických účtů je obrovský úspěch a ukazuje nám, jak mohou být video hovory oblíbené, pokud se zjednoduší,” řekl Scott Lomond, viceprezident video-konferenčních služeb společnosti Logitech. „Díky tomu, že si Vid stahuje mnoho lidí ze všech koutů světa – z nichž si mnozí v minulosti stěžovali na složitost softwaru pro video hovory – zaručuje Logitech Vid kvalitní a přitom jednoduché video telefonování.”
S podporou sítě Logitech SightSpeed představuje program Vid spolehlivý prostředek k video hovorům ve vysoké kvalitě, je kompatibilní s počítači PC i MAC® a lze jej využít jak se samostatnými, tak i se zabudovanými webkamerami. Vid je k dispozici ke stažení na www.logitech.com/Vid.