Microsoft Windows Mobile 6.5 již brzy

1. 9. 2009 19:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Microsoft oznámil termín uvedení Windows Mobile 6.5

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Již od 6. října se mohou čeští uživatelé těšit na řadu novinek a vylepšení

Microsoft dnes oficiálně oznámil, že 6. října 2009 uvede celosvětově na trh novou verzi operačního systému Windows Mobile 6.5. Ten zákazníkům přinese uživatelsky jednodušší prostředí, lepší možnosti při využívání internetu a přístup k zajímavým službám, včetně Microsoft My Phone a Windows Marketplace. Novinkou je také to, že všechny chytré telefony s jakoukoliv verzí Windows Mobile budou od 6. října 2009 nazývány Windows Phones.
Windows Phones s nejnovější verzí operačního systému Windows Mobile 6.5 nabídnou v České republice celkem 4 výrobci. Jde o společnosti Samsung, HTC, Garmin-ASUS a společnost Mio. Majitelé zařízení Omnia II, Omnia Lite a Omnia Pro od firmy Samsung budou moci využít bezplatného upgradu z Windows Mobile 6.1 na Windows Mobile 6.5. Bezplatný upgrade nabídne také společnost HTC, konkrétně u modelů HTC Touch Pro2 a HTC Touch Diamond. Společně s tím představí HTC i nové zařízení HTC Touch 2 běžící na systému Windows Mobile 6.5. Nový Windows Phone nabídne českým uživatelům také společnost Garmin-ASUS. Její model N\xFBvifone M20 prozatím poběží na Windows Mobile 6.1, do konce roku ale začne být prodáván s nejnovější verzí operačního systému.
Novinky spojené s Windows Mobile 6.5 uživatelé ocení jak při své práci, tak v oblasti zábavy. S novou verzí bude mnohem jednodušší zařídit více věcí přímo z telefonu, jako například zkontrolovat si letenku, či zaplatit účty, zatímco je člověk na cestách. Již nebude problém získat potřebné informace nebo být v kontaktu se svým okolím. Microsoft Office Outlook nabídne 24hodinový přístup k e-mailu, podpora aplikací jiných výrobců uživatelům zase umožní neustálé propojení se sociálními sítěmi jako je například Facebook, Twitter a další.

Tiskové zprávy

Diskuse