ASUS EeeTop PC ET20/22 Series s dotykovým displejem

3. 9. 2009 10:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové počítače ASUS EeeTop PC ET20/22 Series s dotykovým displejem

ASUS EeeTop PC ET20/22 Series s dotykovým displejem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS EeeTop PC ET20/22 je nová řada univerzálních PC určených pro každodenní práci i multimediální zábavu, to vše v elegantním provedení s kompaktními rozměry a možností volby modelu s klasickým i dotykovým displejem. Kvalitní obraz doplňuje prostorový zvuk ze dvou Hi-Fi reproduktorů s technologií SRS Premium Sound. Modely řady ASUS EeeTop ET20/22 jsou dále vybaveny kamerou Eee Cam a panelem Eee Bar pro rychlý přístup k oblíbeným aplikacím. Uživatelé mohou také snadno organizovat své fotografie pomocí aplikace FotoFun nebo nechat své rodině či přátelům vzkaz s využitím Eee Memo.

Na český a slovenský trh se bude dodávat zatím pouze větší 22“ model s dotykovou obrazovkou EeeTop PC ET22. K tomu ASUS zdarma nabídne ještě TV tuner. Doporučená koncová cena byla stanovena na 23 990 Kč.

Domácí zábava ve vysokém rozlišení
Uživatelé si mohou vybrat mezi 20palcovým a 22palcovým displejem s vysokým rozlišením s poměrem stran 16 : 9. Modely ASUS EeeTop ET20/22 jsou vybaveny dedikovanou grafickou kartou ATI Radeon HD4570 nebo NVIDIA ION, a proto nabízejí velmi věrné zobrazení. Dvojice vestavěných Hi-Fi reproduktorů s technologií SRS Premium Sound se pak stará o virtuální prostorový zvuk. V případě ET22 si uživatelé mohou díky Blu-ray mechanice vychutnat filmy v HD kvalitě. ASUS EeeTop ET20/22 lze prostřednictvím HDMI vstupu a SPDIF výstupů (pouze u řady ET22) propojit s externím monitorem, herní konzolí a celou řadou dalších zařízení. ASUS EeeTop ET20/22 zaujme také intuitivním dotykovým* rozhraním Total Media Center (pouze u řady ET22), které uživatelům pomáhá procházet, prohlížet a organizovat multimediální soubory.

Ovládání pouhým dotykem prstů
Intuitivní ovládání počítače vyžaduje také odpovídající uživatelské rozhraní. Počítače řady ASUS EeeTop PC ET20/22 jsou vybaveny 20palcovými a 22palcovými dotykovými* displeji s vysokým rozlišením, díky kterým mohou uživatelé ovládat řadu programů pouhým dotykem* prstů. Prostřednictvím aplikace Eee Memo mohou také zanechávat virtuální poznámky své rodině nebo využít vestavěnou kameru Eee Cam s technologií Real-time Image Capture a vytvořit video zprávu. Technologie Real-time Image Capture dokáže zachytit obraz při 30 snímcích za vteřinu* a zajišťuje zvýšenou citlivost při špatných světelných podmínkách. Uživatelé si mohou kreslit, přidávat speciální efekty do svých snímků nebo dokonce vytvářet upravené emotikony, které lze následně použít v IM aplikacích, jako je např. Skype, MSN Messenger, Yahoo Messenger a AIM. Pomocí aplikace FotoFun umožňuje snadnou organizaci upravených emotikonů, fotografií a obrázků, jako v klasickém albu, a jejich nahrávání na blog. Panel Eee Bar pak jediným dotykem* poskytuje rychlý přístup k nejčastěji používaným aplikacím a systémovým nastavením.

Elegantní provedení s kompaktními rozměry
Počítače řady ASUS EeeTop PC ET20/22 spojují elegantní provedení s funkčností. Obrazovka bez výrazného rámečku a štíhlý profil nejenže obohatí každou domácnost, ale také šetří prostor. K minimalistickému designu řady EeeTop PC ET20/22 přispívá také stylový stojan na zadní straně rámu obrazovky, který slouží také ke snadnému přenášení.

Tiskové zprávy

Diskuse