Laserové a multifunkční tiskárny Lexmark C730 a X730

3. 9. 2009 09:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové laserové tiskárny a multifunkční tiskárny Lexmark nabízejí působivý a výkonný barevný tisk

Laserové a multifunkční tiskárny Lexmark C730 a  X730

Nabídka společnosti Lexmark International byla dnes opět rozšířena, a to o barevné laserové tiskárny řady Lexmark C730 a multifunkční barevné laserové tiskárny (MFP) řady Lexmark X730. Nová zařízení nabízejí velkým a středním pracovním skupinám možnost efektivním způsobem obohatit důležité podnikové a obchodní dokumenty o barvu.

“Dobře víme, že zákazníci hledají cenově dostupná řešení pro barevný tisk vlastními silami,“ uvedl Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a prezident její divize Printing Solutions and Services. “A proto potřebují spolehlivá zařízení, která dokáží produkovat kvalitní barevné dokumenty stránku po stránce. Naše nové barevné laserové MFP jsou navíc kromě tisku vybaveny i stejnými užitečnými funkcemi jako naše úspěšné monochromatické MFP. Podniky tak mohou s jejich využitím optimalizovat své procesy, zvyšovat efektivitu a snižovat náklady.“

Řada X730: Barva, síla a produktivita
Multifunkční tiskárny řady Lexmark X730 nabízejí rychlý a kvalitní barevný tisk, kopírování, faxování, skenování, a to vše v jednom jediném výkonném a spolehlivém zařízení. Získáte robustní přístroj kompaktní konstrukce, který disponuje funkcemi, které jsou jinak běžné u mnohem větších a dražších barevných kopírek – a to při nižší spotřebě energie a s rozměry, které umožňují umístit zařízení do větší blízkosti uživatelů.

Běžná koncová cena Lexmark X734de je 40.342 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark X736de je 52.199 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark X738de je 56.946 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark X738dte je 62.863 Kč bez DPH

Inteligentní řešení
Společně s tiskárnou řady Lexmark X730 můžete využít služby Lexmark Embedded Solutions Framework pro přizpůsobitelná či oborově specifická řešení optimalizace procesů založených na tištěných dokumentech, díky kterým dosáhnete vyšší produktivity a snížení spotřeby papíru. Například zdravotnická zařízení mohou snadno transformovat papírové formuláře na elektronické, zatímco banky mohou zkrátit proces zpracování žádosti o půjčku z pěti dnů na jednu hodinu.

Tiskárny Lexmark X730 jsou dále vybaveny barevným dotykovým displejem e-Task, který uživatelům umožňuje dokončit více procesů prostým dotknutím se příslušné ikony. Nová praktická funkce Lexmark MyMFP dále zvyšuje efektivitu tím, že jednotlivým uživatelům umožňuje upravit si panel e-Task podle vlastních potřeb a preferencí.

Vysoká míra zabezpečení
Tiskárny řady Lexmark X730 jsou vybaveny špičkovými bezpečnostními technologiemi pro ochranu podnikových dat prostřednictvím funkcí jako ověřování totožnosti uživatelů, bezpečné šifrování dat či čistění pevného disku.

Vynikající kvalita barev
Jedinečné složení barevných tonerů Lexmark v kombinaci s novou technologií přizpůsobení tisku vlhkosti a teplotě prostředí zajišťuje věrnou reprodukci a stabilní kvalitu barev od prvního do posledního výtisku, na různých typech médií a v různých pracovních prostředích.

Pružná podpora médií
Zákazníci mohou tisknout cokoliv od prezentací přes nejrůznější výkazy a sestavy až po etikety a štítky, obálky či poutače. Tiskárny řady Lexmark X730 rovněž disponují největší kapacitou zásobníků papíru ve své třídě, až 3200 listů. A to včetně zásobníku na speciální média (Specialty Media Drawer), který je vhodný např. pro velké zásoby obálek, či velkokapacitního podavače na 2000 listů.

Tiskárny řady Lexmark C730: Spolehlivá konstrukce pro vysokoobjemový tisk

Tiskárny této řady se snadno vejdou na váš psací stůl, nebo je můžete připojit k menší pracovní stanici. Jedná se o stejný odolný tiskový stroj, který je základem MFP řady X730. Tiskárny C730 jsou vyvinuty pro velké objemy tisku na nejrůznější typy médií včetně obálek, štítků a silného papíru. Zásobník na speciální média (Specialty Media Drawer) rozšiřuje možnosti tiskárny. Navíc mohou zákazníci přidávat další zásobníky, které se dají skládat na sebe, a tím dosáhnout celkové kapacity až 4300 listů, což je nejvíc v této třídě.

Běžná koncová cena Lexmark C734n je 17.207 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark C734dn je 20.891 Kč bez DPH