Černobílé laserové tiskárny Lexmark X203n a X204n

3. 9. 2009 09:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Lexmark rozšiřuje svou nabídku černobílých laserových tiskáren o nová kompaktní multifunkční zařízení řady X200

Černobílé laserové tiskárny Lexmark X203n a X204n

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lexmark International dnes představila novou řadu černobílých laserových multifunkčních tiskáren tvořenou modely Lexmark X203n a X204n. Oba se vyznačují malým půdorysem, který patří mezi nejmenší v této třídě. Nové modely jsou navrženy především jako osobní tiskárny na psací stůl. Jsou určeny zákazníkům, kteří potřebují kvalitní černobílý tisk, ale mají problémy s nedostatkem místa.

Společně s osmi novými řadami představenými od začátku roku 2009 se tak jedná o další rozšíření nabídky společnosti Lexmark, která nyní obsahuje monochromatická laserová multifunkční zařízení s rychlostmi tisku od 23 do 53 stran za minutu.

“ Kromě malého půdorysu nabízí tiskárny řady X200 zákazníkům technologické inovace a tradiční spolehlivost produktů Lexmark,“ uvedl Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize Printing Solutions and Services. “Navíc jsou nová multifunkční zařízení uživatelsky přívětivá, snadno se obsluhují a jsou vybavena celou řadou užitečných funkcí, takže individuální uživatelé i malé pracovní skupiny s nimi dosáhnou vyšší produktivity.“

Tiskárny řady Lexmark X200: Profesionální funkce přímo na psacím stole
Nová multifunkční zařízení jsou určena především pro malé pracovní skupiny (středních i velkých podniků). Nabízejí bohaté funkce i vysoký výkon při velmi malých rozměrech.

I přes své opravdu velmi malé rozměry umožňují tiskárny Lexmark X200 tisk, kopírování, skenování i faxování1. Mezi špičkové vlastnosti patří např. tisk v rozlišení 1200 x 1200 dpi či emulace tiskových jazyků PCL 6 a PS 3 pro tisk složitých dokumentů.

Dále jsou zde funkce šetřící čas, jako např. přímé kopírování bez PC, rychlost tisku 23 str./min a automatický podavač dokumentů (ADF) s kapacitou 30 listů.

Praktická jednoduchost na každé úrovni

Nové tiskárny Lexmark X200 nejsou jen výkonné – jsou také tiché, velmi kompaktní, snadno ovladatelné a jsou vybaveny vestavěným rozhraním USB i Ethernet pro snadné připojení. Zákazníci dosáhnou vyšší produktivity také díky novým důmyslným nástrojům pro skenování, které jsou k tomuto síťovému zařízení dodávány. S tiskárnou Lexmark X200 lze skenovat dokumenty přímo na různá místa určení včetně elektronické pošty. Intuitivní aplikace Lexmark Scan Center a Presto PageManager® 7 Deluxe umožní zákazníkům velmi snadno digitalizovat tištěné dokumenty.

Běžná koncová cena Lexmark X203n je 4.872 Kč bez DPH
Běžná koncová cena Lexmark X204n je 6.108 Kč bez DPH

Tiskové zprávy

Diskuse