Mobilní dotykový telefon Samsung Corby

3. 9. 2009 10:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Corby: výjimečná ergonomie a sexy design!

Mobilní dotykový telefon Samsung Corby

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung Corby upoutá každého vyznavače módních i technologických trendů a nabídne uživateli nečekané možnosti!

Společnost Samsung Electronics Co. Ltd., přední světový výrobce mobilních telefonů a telekomunikačních systémů, představuje nový dotykový telefon Samsung Corby (S3650). Telefon s dvoubarevnými diagonálními liniemi zaujme na první pohled svým netradičním designovým pojetím. Každý má navíc možnost zvolit si kombinaci barev, která nejvíce vystihuje jeho osobnost. V duchu inovací se nese i vybavení telefonu. Vedle již samozřejmých vlastností jako jsou 2Mpx fotoaparát, FM rádio s RDS, MP3 přehrávač či 2,8“ TFT LCD displej nabízí Samsung Corby také propojení se sociálními sítěmi. Kdo si oblíbil Facebook, MySpace nebo například Twitter, má s telefonem Samsung Corby cestu k přátelům a zábavě otevřenou!

Smyslný Design
Svým moderním tvarem a zakřivenými liniemi vyčnívá Samsung Corby z řady. Telefon nabízí na výběr kryty ve žluté, bílé, oranžové a růžové barvě. Součástí balení jsou dva barevné kryty, jeden z nich designovým potiskem, a standardní černý kryt. Díky těmto výměnným zadním krytům si mohou uživatelé snadno přizpůsobit telefon tak, aby reflektoval jejich styl a oblíbené barvy. Nabídka krytů různých barev a tvarů bude do budoucna ještě rozšířena. Zaměření na špičkový design se přenáší také na uživatelské rozhraní telefonu v podobě stylizovaného grafického menu Cartoon UI, které se přizpůsobuje aktuálně využívané funkci telefonu.

Zábava na dlani
Majitelé telefonu Samsung Corby mají k dispozici širokou paletu komunikačních možností. Prostřednictvím jednoduchých Pop-up SNS mohou uživatelé aktualizovat svůj momentální stav a přistupovat k novinkám svých přátel, či využívat informací na Facebooku, MySpace a Twitteru. Telefon také umožňuje přístup k různým komunitním sociálním sítím jako jsou YouTube, Flickr, Picasa a Photobucket nebo například Friendster. Prostřednictvím komunikačních řešení mohou uživatelé do těchto SNS a do sítí s obsahem generovaným uživateli (User Generated Content) nahrávat svoje fotografie a videa.

Módní dotykový displej
Samsung Corby je vybaven uživatelským rozhraním Samsung TOUCHWIZ se systémem hmatové zpětné odezvy, díky které je ovládání displeje velmi jednoduché a intuitivní. Telefon nabízí při výběru z nabídek menu dotykovou zpětnou vazbu a prostřednictvím systému widgetů může majitel svůj telefon ještě dokonaleji přizpůsobit svým preferencím. Výsledkem je velmi snadná interakce s užitečnými aplikacemi a widgety, které lze jednoduše přetahovat systémem „táhni a pusť“. Prostřednictvím Samsung online obchodu s widgety mají majitelé telefonu Samsung Corby také přístup k rozsáhlé knihovně doplňkových aplikací. Telefon dále podporuje funkci zvětšování jedním prstem a inteligentní odemykání, unikátní funkci vyvinutou společností Samsung, která je implementována ve většině prémiových telefonů Samsung s plně dotykovou obrazovkou, včetně modelu Samsung S8000 JET. Inteligentní odemykání je funkce, která umožňuje uživateli odemknout telefon a provést povely v menu jednoduše napsáním písmena přímo na displeji.

Nový telefon svým zaměřením na mladší publikum dokonale vyjadřuje strategii firmy „dotykové ovládání pro každý životní styl“. „V této oblasti spatřujeme rozsáhlé možnosti růstu a jako průkopníci nových technologií vnímáme telefon Samsung Corby jako další z našich produktů cílených ve správný čas specifickým skupinám zákazníků,“ říká JK Shin výkonný viceprezident a předseda divize mobilních komunikací společnosti Samsung Electronics. „Jsme celosvětovou jedničkou v telefonech s plně dotykovým displejem a uvědomujeme si význam SNS v oblasti moderních mobilních telefonů. Pro společnost Samsung je cílová skupina zákazníků v samém srdci podnikové strategie a design a funkčnost modelu Corby splňuje nároky mladého publika, pro které je důležitý styl a maximální propojení se světem, stejně jako dostupná cena,“ pokračuje JK Shin.

Samsung Corby bude k dostání na evropském trhu v druhé polovině září 2009.

Specifikace produktu Samsung Corby (S3650)

Síť : EDGE/GPRS, Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
Displej: 2.8” QVGA 262K TFT-LCD Plně dotykový displej
Fotoaparát: 2x megapixelový CMOS
Video: H.263, MPEG4, WMV
Audio: FM Rádio s RDS
Poly 64, SP-Midi, i-melody, MP3, AAC, AAC+, WMA
Funkce s přidanou hodnotou: Stylové pouzdro (vyměnitelné kryty baterie)
Pop-Up SNS
Uživatelské rozhraní Cartoon UI
Zoom jedním prstem, Slovník, Inteligentní odemykání
Konektivita: USB 2.0, BT 2.1/ EDR
Paměť: 50MB + microSD (až 8GB)
Rozměry: 103 x 56,5 x 12,0 mm
Hmotnost: 93g
Baterie: 960mAh

Tiskové zprávy

Diskuse