Vodafone rozšiřuje nabídku mobilních e-mailových řešení

3. 9. 2009 10:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone rozšiřuje nabídku mobilních e-mailových řešení pro firemní zákazníky. Ve spolupráci se společnostmi Microsoft, Nokia, HTC a Samsung umožňuje v chytrých telefonech pohodlný přístup k firemnímu e-mailu, kontaktům a kalendáři v reálném čase. Zákazníci, kteří si aktivují do konce září k e-mailovému řešení datový tarif Připojení na stálo, získají po dobu šesti měsíců 50% slevu na tento tarif. Měsíčně tak za přístup k firemnímu e-mailu a internetu zaplatí 325 Kč.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Podle typu telefonu si firemní zákazníci mohou vybrat ze dvou řešení:

• Microsoft Office Outlook Mobile
• Nokia Mail for Exchange

Řešení Microsoft Office Outlook Mobile je dostupné pro chytré telefony se systémy Windows Mobile 5.0 a vyšší. Nokia Mail for Exchange mohou využívat mobilní telefony ze sérií začínajících písmeny N a E. Synchronizace probíhá s platformou Microsoft Exchange Server.

„Nabídku jsme připravili pro firmy, jejichž zaměstnanci jsou často mimo kancelář a potřebují být neustále v kontaktu se svými obchodními partnery a kolegy," uvedl Jan Schmiedhammer, ředitel oddělení firemního marketingu a zákaznických řešení ve Vodafonu.

Tato nabídka rozšiřuje stávající portfolio řešení Vodafonu, které zákazníkům umožňuje připojení k firemnímu e-mailu v reálném čase pomocí mobilního telefonu:

• BlackBerry Professional Solution
• BlackBerry Enterprise Solution
• Business e-mail plus

Cena tarifu Připojení na stálo

Tarif Připojení na stálo
(až do výše 3 GB měsíčně): Cena bez / včetně 19% DPH
Standardní cena : 546,20 Kč / 650 Kč
Zvýhodněná cena na 6 měsíců: 273,10 Kč / 325 Kč

Více informací naleznete na www.vodafone.cz

Tiskové zprávy

Diskuse