América Móvil a Nokia - poskytování služeb v Latinské Americe

4. 9. 2009 08:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Ovi Store od společnosti Nokia přináší zákazníkům v regionu přístup k aplikacím, videím, hrám a dalšímu obsahu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnosti América Móvil a Nokia oznámily partnerství o poskytování služby Ovi Store od Nokia. Tato služba, která slučuje obsah pro mobilní telefony Nokia do jednoho snadno přístupného místa, tak bude nyní jednoduše dostupná pro zákazníky v Latinské Americe. Ve snaze rozšířit inovativní mobilní zařízení a technologie budou mít zákazníci Amerika Móvil možnost si stáhnout a zakoupit aplikace, videa, vyzváněcí tóny a hry z Ovi Store bez problémů a velmi jednoduchým způsobem.

Ovi Store bude k dispozici zákazníkům América Móvil v Latinské Americe koncem tohoto roku prostřednictvím vlajkové lodi společnosti Nokia, modelu Nokia N97, s přístupem do obchodu přímo skrze store.ovi.com. Vstup na ostatní trhy, další zařízení, nové jazyky a vlastnosti budou oznámeny v průběhu roku.

América Móvil je první operátor v Latinské Americe, který oznámil uvedení široké nabídky služeb skrze Ovi Store pro své zákazníky.

Na sympóziu Nokia World Marco Quatorze, Vedoucí služeb s přidanou hodnotou, América Móvil, řekl: „América Móvil se těší na zavedení Ovi Store od společnosti Nokia pro zákazníky v Latinské Americe. Vzhledem k tomu, že jsme předním poskytovatelem mobilních služeb v regionu, je naším cílem přinést nejmodernější služby našim zákazníkům a nabídnout Ovi Store, abychom tím našim spotřebitelům poskytli přístup k digitálnímu obsahu na mobilních zařízeních.”

Služba Ovi Store od společnosti Nokia je ze 100 modelů telefonů Nokia dostupná 50 milionům jejich vlastníků.

Na příslušných trzích mohou zákazníci navštívit store.ovi.com přímo z internetového prohlížeče svého mobilního telefonu Nokia a okamžitě začít stahovat a personalizovat své zařízení a doplnit jej o ještě více zábavy s aplikacemi, hrami, videi, podcasty, nástroji zvyšujícími produktivitu, webovými službami, službami založenými na lokaci a mnohým dalším. U nových kompatibilních přístrojů bude stačit jen zvolit ikonu Ovi Store ve složce Download! a začít vybírat obsah.

„Jsme nadšeni, že oznamuje Ovi Store spolu s América Móvil," říká Blanka Juti, Nokia Vice President pro spolupráci s América Móvil." Tato spolupráce je příkladem toho, že Nokia a América Móvil nabízejí spotřebitelům v Latinské Americe nejširší výběr mobilního obsahu a služeb, které odpovídají jejich životnímu stylu.

Dohoda je součástí partnerství mezi América Móvil a Nokia v oblasti, která pomůže uspokojit rostoucí poptávku po mobilních datových službách v regionu. Do dnešního dne přineslo toto partnerství zákazníkům América Móvil širokou škálu služeb, jako je Nokia Messaging, Nokia Comes with Music a Ovi Maps.

Ovi Store je vyvíjející se mediální služba, která spojuje stávající obsah Nokia a služby do jediného a snadno přístupného místa. Tisíce nejznámějších poskytovatelů obsahu i nezávislí vývojáři distribuují média, aplikace a hry prostřednictvím Ovi Store. Poskytovatelé obsahu a vývojáři aplikací se mohou i nadále přihlašovat k distribuci svého obsahu prostřednictvím Ovi Store na publish.ovi.com.

Více informací o Ovi Store od společnosti Nokia naleznete na adrese https://store.ovi.com/. Pro více informací o América Móvil prosím navštivte www.americamovil.com.

Tiskové zprávy

Diskuse