Univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony 700

4. 9. 2009 08:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech Harmony 700 zjednodušuje domácí zábavu

Univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony 700

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dobíjecí dálkový ovladač nabízí ovládání jedním stiskem a barevný displej

Rádi si s rodinou užijete trochu zábavy – díváte se na televizi, na filmy a posloucháte hudbu – a to vše v pohodlí vašeho obývacího pokoje. Ovládání techniky ale může být obtížné, protože často potřebujete několik ovladačů jen k tomu, abyste si pustili svou oblíbenou televizní show. Logitech Harmony® 700, nejnovější univerzální ovladač od společnosti Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), vám může pomoci zjednodušit domácí zábavu tím, že nahradí až šest dálkových ovladačů. Harmony 700 nabízí barevný displej, dobíjecí baterie a ovládání vašich oblíbených aktivit jedním stiskem.
“Miliony rodin na celém světě investují do lepších systémů domácí zábavy vybavených plochými televizními obrazovkami a další technikou, nicméně s každým novým zařízením přibude další ovladač na konferenční stolek a tím i další komplikace v přístupu k zábavě, která má být příjemným zážitkem,” řekl Ashish Arora, viceprezident a generální ředitel obchodní divize ovladačů Harmony společnosti Logitech. “Když máte doma půltucet přístrojů a AV receiver, nový ovladač Logitech Harmony 700 je tím nejlepším způsobem, jak z celé sestavy dostat to nejlepší.”
Ovládání jedním stiskem
Abyste se k zábavě dostali rychleji, Logitech Harmony 700 nabízí ovládání jedním tlačítkem. Namísto složitého mačkání řady tlačítek nebo komplikovaných návodů, co zapnout a jaké tlačítko vybrat, si nejdříve ovladač nastavíte přes internet, a potom prostě jen zvolíte, co chcete dělat – například “Sledovat DVD”. Zbytek už obstará váš ovladač Logitech Harmony 700.
Barevný LCD displej
Barevný LCD displej vám na první pohled otevře přístup k volbě zábavy. Například když chcete sledovat televizi, vidíte na displeji loga vašich oblíbených televizních stanic, a můžete hned jedním stiskem přejít na váš oblíbený pořad, aniž byste museli zadávat nebo si pamatovat číslo kanálu
Vždy nabitý a k službám
Harmony 700 je napájen tužkovými bateriemi, které vydrží několik týdnů po nabití. Když je čas, prostě připojíte ovladač k síťovému adaptéru a zapojíte do zásuvky k nabití. Nebudete přece běžet pro nové baterky v okamžiku, kdy začíná vaše oblíbená show.
Jednoduché nastavení
Nastavení ovladače Logitech Harmony 700 je hračka. Není potřeba zadávat žádný kód. Místo toho připojíte nejnovější ovladač od Logitechu k vašemu PC nebo Mac® počítači, zajdete na www.logitech.com/MyHarmony a stáhnete si software. Po vyzvání zadáte název komponentu vaší domácí zábavy a jeho modelové číslo – zbytek už zařídí software Logitech Harmony. Můžete si být jisti, že Logitech Harmony 700 zvládne ovládání prakticky jakéhokoli zařízení domácí elektroniky ovládaného infračerveným paprsky – od Betamaxu až po Blu-Ray. Naše online databáze obsahuje více než 250 000 přístrojů domácí zábavy a rozrůstá se každým dnem. Můžete se tedy spolehnout na to, že váš ovladač bude fungovat s tím, co máte nyní, i s tím, co si opatříte zítra.
Cena a dostupnost
Logitech Harmony 700 remote bude podle očekávání v USA a v Evropě k dispozici v září za doporučenou maloobchodní cenu €129 respektive 3 290 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse