Logitech Squeezebox Radio a Squeezebox Touch

4. 9. 2009 08:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Výběr bez hranic: Logitech sjednocuje vaše zdroje digitální hudby

Logitech Squeezebox Radio a Squeezebox Touch

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový Logitech Squeezebox Radio a Logitech Squeezebox Touch přinášejí všechnu hudbu z vašeho počítače i z internetu do vaší domácnosti;
nabízejí zjednodušené rozhraní a přístup na Facebook

Jste milovník hudby 21.století, ale vaše stereo uvízlo kdesi ve století dvacátém. Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) vám pomáhá vpustit si digitální svět do domácnosti, a proto dnes oznamuje uvedení
Wi-Fi hudebního přehrávače Logitech® Squeezebox™ Radio a Wi-Fi hudebního přehrávače Logitech® Squeezebox™ Touch. Oba dva Wi-Fi hudební přehrávače lidem umožňují jednoduchý, intuitivní přístup k široké paletě zdrojů hudby včetně bezplatných internetových rádií, osobních souborů digitální hudby a placených služeb pro stahování hudby z internetu.
“Digitální média a internet radikálně změnily způsob, jakým objevujeme, sdílíme a posloucháme svou oblíbenou hudbu,” řekl Sam Feng, ředitel produktového marketingu obchodní divize Streaming Media společnosti Logitech. “Nyní si miliony lidí stahují hudbu z iTunes® a poslouchají internetové rádiové stanice a hudební portály. Naše nejnovější Wi-Fi hudební přehrávače Logitech Squeezebox všechny tyto zdroje hudby sjednocují. Prostě jeden z těchto přehrávačů zapojte do zásuvky a můžete se pustit do objevování a poslechu hudby z celého světa.”
Logitech Squeezebox Radio – malý velikostí, velký zvukem
Internet změnil vše, včetně vašeho rádia. S přehrávačem Logitech® Squeezebox Radio, získáte jednoduchost rádia starého typu a zároveň možnosti internetu, kdekoli chcete poslouchat hudbu.
Na rozdíl od jiných komplexních Wi-Fi hudebních systémů se Squeezebox Radio jednoduše nastavuje. Prostě ho jen zapojíte do zásuvky, zapnete, spojíte se s vaší domácí sítí a jako mávnutím proutku získáte přístup do říše hudby – k internetovým rádiím, k vaší osobní hudební sbírce včetně iTunes Plus DRM-free souborů a k placeným službám jako například Last.fm™, Napster a Deezer. Barevný displej přehrávače Squeezebox Radio vám promítne obrázek alba, informace o nahrávce či o stanici, prezentaci fotografií a další.
Po stisknutí jednoho ze šesti tlačítek pro předvolbu umístěných po straně displeje vám Squeezebox Radio usnadní poslech vaší oblíbené písně, stanice internetového rádia nebo playlistu. S automatickým přizpůsobením jasu displeje a vestavěným budíkem se Logitech Squeezebox Radio dokonce skvěle hodí pro váš noční stolek. A když chcete hudbu poslouchat jen sami a nerušit okolí, 3,5 mm konektor vám umožní připojit si sluchátka.
Kompaktní design s rozměry pouhých 13 x 22 x 8,5 cm ideálně předurčuje Squeezebox Radio pro váš obývací pokoj, kuchyň, ložnici, nebo dokonce terasu. Ačkoli Squeezebox Radio šetří prostor, přesto poskytuje čistý zvuk s minimálním zkreslením, takže nejsou zapotřebí přídavné reproduktory – a to díky 3/4palcovému soft-dome výškovému reproduktoru s velkým rozlišením a výkonnému 3palcovému long-throw basovému reproduktoru.
Pro ještě větší pohodu slouží dobíjecí baterie (prodávaná zvlášť), která vám dovolí přenášet Squeezebox Radio kolem vašeho domu bez přerušení hudby. Baterie vystačí k napájení přehrávače Squeezebox Radio až po dobu šesti hodin a automaticky se dobije, když je přístroj zapojen do zásuvky.
Logitech Squeezebox Touch a jeho barevný dotykový displej – hudba až do konečků prstů
Abyste mohli bez potíží objevovat svět hudby a pouštět si ji ve stávajícím stereo systému, který už máte doma, přichází Wi-Fi hudební přehrávač Logitech Squeezebox Touch s ohromujícím 4,3palcovým barevným dotykovým displejem, který vám umožní lehce si vybrat a pouštět hudbu a také si prohlédnout obrázky alba. Squeezebox Touch navíc pro lepší posluchačský zážitek podporuje vzorkovací kmitočet až 96 kHz při šířce 24 bitů, a poskytuje tak bohatý zvuk s velmi malým zkreslením. Prostě připojíte Squeezebox Touch k vašim stávajícím reproduktorům, spojíte se s vaší domácí sítí a můžete to pořádně rozbalit. Vestavěný USB port a slot pro SD paměťovou kartu na zadní straně přehrávače Squeezebox Touch vám také umožní přístup k hudbě a fotografiím na flash disku nebo paměťové kartě.
Zjednodušené rozhraní, podporuje Facebook a Flickr
Intuitivní rozhraní přístrojů Squeezebox bylo navrženo pro rychlejší a pohodlnější přístup. Squeezebox Radio i Squeezebox Touch mají barevný displej, který vám pomáhá rychle najít vaši oblíbenou rádiovou stanici, playlist nebo hudební službu a přidat nové aplikace, které vám umožní povýšit zážitek z poslouchání hudby na novou úroveň.
Jste-li fanouškem Facebooku, můžete sdílet doporučení k poslechu hudby a také zkontrolovat status vašich přátel, jejich doporučení a fotografie přímo na displeji nového Squeezeboxu. Oba nové Wi-Fi přehrávače Squeezebox také podporují promítání obrázků z populárního serveru pro sdílení fotografií Flickr.
Rodina přehrávačů Squeezebox
Oba dva přehrávače Logitech Squeezebox Radio a Logitech Squeezebox Touch se bez problémů dorozumí s vaší stávající domácí sítí typu Wi-Fi nebo Ethernet a rovněž s dalšími produkty z rodiny Sqeezebox, kam patří cenami ověnčené Wi-Fi hudební přehrávače Logitech® Squeezebox™ Boom a Logitech® Squeezebox™ Duet a také zařízení pro audiofily, Wi-Fi hudební přehrávač Logitech® Transporter™.
Všechny produkty z rodiny Squeezebox spolupracují, takže je jednoduché rozšířit váš systém. Prostě připojte další Wi-Fi mediální přehrávače Squeezebox do kterékoli místnosti, kam se vám zlíbí, a pak můžete poslouchat jednu píseň po celém vašem domě (což je ideální, když pořádáte párty), nebo si dopřejete v každém pokoji jinou hudbu.
Cena a dostupnost
Wi-Fi hudební přehrávač Logitech Squeezebox Radio bude podle očekávání v USA a v Evropě k dispozici na začátku září za doporučenou maloobchodní cenu €179 respektive 4 490 Kč. Wi-Fi hudební přehrávač Logitech Squeezebox Touch bude podle očekávání v USA a v Evropě k dispozici v prosinci za doporučenou maloobchodní cenu €299 respektive 7 490 Kč. Logitech Squeezebox Radio Accessory Pack (kam patří balení baterie a IR dálkové ovládání) bude podle očekávání v USA a v Evropě k dispozici na začátku září za doporučenou maloobchodní cenu €49 respektive 1 225 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse