Smartphone T-Mobile Pulse

4. 9. 2009 08:37    Rubrika: Tiskové zprávy

- Tento stylový a výkonný přístroj na platformě Android se může pochlubit velkým 3,5palcovým dotykovým displejem, vylepšenými funkcemi pro komunikaci prostřednictvím sociálních a komunitních sítí, černým pochromovaným povrchem a elegantním designem

Smartphone T-Mobile Pulse

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



T-Mobile dnes na berlínském veletrhu zábavní a spotřební elektroniky IFA oznámil, že uvede na trh nový exkluzivní smartphone T Mobile Pulse s operačním systémem Android. Po mobilních přístrojích T Mobile G1, který byl vyvinut ve spolupráci se společností Google, a T-Mobile G2 Touch, jež si získaly značnou popularitu, přináší T-Mobile nový stylový přístroj fungující na platformě Android, který jim umožní snadnou komunikaci s rodinou a přáteli a přístup k mobilnímu internetu. Díky plnohodnotnému přístupu k neustále se rozšiřující nabídce aplikací v internetovém obchodě Android Marketplace a všem souvisejícím službám, jakož i většímu dotykovému displeji zprostředkuje T-Mobile kvalitnější uživatelský zážitek z mobilního internetu ještě většímu počtu svých zákazníků.

Tento stylový smartphone s černým leštěným pochromovaným povrchem, který byl vyvinut ve spolupráci se společností Huawei, je pouze 13,5 mm tenký, je vybaven fotoaparátem s rozlišením 3,2 Mpix s automatickým zaostřováním, plnohodnotným 3,5palcovým displejem HVGA, G Sensorem, slotem pro SD kartu a trackballem pro snadné ovládání. Nechybí podpora HSPA, bluetooth, Wi-Fi a GPS. Díky vylepšeným funkcím pro komunitní a sociální sítě, které tento přístroj nabízí, bude komunikace mezi zákazníky společnosti T-Mobile a jejich přáteli a známými mnohem snazší.

T-Mobile Pulse se objeví v prodeji v České republice ve 4. čtvrtletí letošního roku. Cena a datum uvedení tohoto nového mobilního telefonu na trh budou zveřejněny krátce před zahájením jeho prodeje. T-Mobile Pulse bude exkluzivně dostupný v osmi evropských zemích: Německu, Velké Británii, Nizozemí, Rakousku, Makedonii, České republice, Chorvatsku a Maďarsku.

„Zaznamenáváme rostoucí zájem o mobilní internet a přístroje, které jeho využití podporují, a s tím spojený značný růst v segmentu mobilních internetových služeb,” říká Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace T-Mobile, a dodává: „T-Mobile Pulse přináší našim zákazníkům skvělou příležitost využívat díky službě Apps a uživatelsky přívětivé platformě Android všech možností, které mobilní internet nabízí.”

S přístrojem T-Mobile Pulse mohou zákazníci zůstat ve spojení se svými blízkými kdekoliv a kdykoliv – prostřednictvím mobilní sítě jim tento smartphone umožňuje přístup ke komunitním sítím, k emailu a k instant messagingovým službám. Kromě předinstalovaných oblíbených služeb od společnosti Google si mohou uživatelé stáhnout z internetového obchodu Android Marketplace další aplikace, jejichž počet neustále roste. Díky dotykovému displeji s rychlou odezvou a trackballu je používání tohoto přístroje snadné a příjemné.

„Předchozí mobilní telefony využívající operační systém Android byly zaměřeny spíše na náročnější zákazníky, a tomu odpovídala i jejich cena,” podotýká Martina Kemrová. „Jsme rádi, že s novým přístrojem T-Mobile Pulse umožníme využívat mobilní internet širšímu okruhu našich zákazníků.”

Nový mobilní telefon má výdrž až 3,5 hodin pro volání a až 300 hodin v pohotovostním režimu. Součástí balení je i SD karta s kapacitou 2 GB. Telefon se bude prodávat s předinstalovanou nejnovější verzí operačního systému Android 1.5.

Další informace týkající se cen budou upřesněny krátce před datem zahájení prodeje tohoto mobilního telefonu.

Tiskové zprávy

Diskuse