Přímé přenosy O2 ELH přes internet i v mobilním telefonu

8. 9. 2009 14:19    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 přináší přímé přenosy ELH přes internet i v mobilním telefonu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

O2 extraliga ledního hokeje vstupuje do své sedmnácté sezóny a s ní opět přichází spousta novinek pro hokejové fanoušky. I letos připravilo O2 tři možnosti sledování zápasů z celkem deseti extraligových stadionů. Pokud se tedy někomu nepodaří vychutnat si utkání přímo na stadionu, může ho zhlédnout na internetu, v mobilu nebo v digitální kvalitě ve své O2 TV. Ta navíc nabízí službu Archiv O2 ELH, ve kterém jsou uchovávány odvysílané zápasy ELH až několik týdnů zpětně.

O2 extraligu ledního hokeje lze tedy sledovat prostřednictvím:
O2 TV
Všichni zákazníci, kteří si aktivují základní nabídku O2 TV Sport nebo nadstavbový balíček Sport plus, získají automaticky zdarma také přístup k extraligovým přenosům. Deset zvláštních programů nabízí všechny zápasy, které hrají vybrané extraligové kluby na domácím ledě v průběhu celé sezóny - základní části, play off, play out i baráže. Zákazníkům, kteří si předplatili základní nabídku O2 TV Sport nebo nadstavbový balíček Sport plus v minulosti, budou extraligové přenosy rovněž zdarma automaticky aktivovány, a to od prvního kola, které se letos hraje 9. září 2009.

Přenosy z jednotlivých stadionů budou v rámci O2 TV vysílány na těchto kanálech:
Číslo kanálu Název kanálu
75 Bílí Tygři Liberec
76 BK Mladá Boleslav
77 HC Plzeň 1929
78 HC Eaton Pardubice
79 HC Mountfield
80 HC Slavia Praha
81 HC Sparta Praha
82 HC Vítkovice Steel
83 HC Energie Karlovy Vary
84 PSG Zlín

Mobilní telefon
I letos mají hokejoví fanoušci z řad zákazníků O2 možnost sledovat zápasy on-line prostřednictvím mobilu. Na mobilním portálu O2 mobil stačí kliknout v sekci "Video" na "Hokej TV". Mobilní portál O2 mobil opět nabídne zdarma v sekci "Zprávy a sport" pod položkou "O2 Hokej" aktuální výsledky a informace o průběhu jednotlivých utkání. Samozřejmostí bude rozsáhlé zpravodajství, výsledky a zajímavé soutěže na stránkách O2hokej.cz.

Všechny výsledky, zápasové statistiky a aktuální tabulku z O2 extraligy je také možné nechat si zasílat v 1 MMS přímo do mobilu. Dále mohou zákazníci využít MMS službu ELH Souhrn kola, kde se dozví souhrn utkání včetně střelců branek, nahrávačů, sestav a aktuální stav po odehraném kolu. Pro aktivaci služby stačí poslat SMS ve tvaru A ELH na 999888. Službu lze kdykoliv odhlásit pomocí SMS ve tvaru D ELH na stejné číslo. Aktivační i odhlašovací SMS jsou zdarma, cena jedné příchozí MMS je 6,90 Kč včetně DPH.

Internet
Portál www.hokej.cz ve spolupráci s O2 nabídne všem možnost sledovat přímé přenosy na www.tv.hokej.cz zcela zdarma. To je v porovnání s ostatními portály, které nabízejí jenom textové on-line přenosy, velmi atraktivní nabídka nejen pro hokejové fanoušky.

Na stadionech
I v letošní sezóně budou moci příznivci českého hokeje získat nebo vyhrát zajímavé ceny přímo na stadionech.

Hned se začátkem O2 extraligy je pro fanoušky, kteří přijdou podpořit svůj tým na první domácí utkání, připravený dárek v podobě hokejového DVD se sestřihem nejzajímavějších okamžiků z extraligové sezóny 2008/2009. DVD budou přímo před stadióny rozdávat hostesky O2 ve dnech 9. a 11. září.

V průběhu sezóny se stejně jako minulý rok rozjede soutěž "Místo na střídačce", kdy fanoušci získají možnost prožít se svým oblíbeným týmem jedno utkání přímo na střídačce a poznat tak radost z vítězství nebo hořkost porážky jako opravdový člen týmu.

O2 Extra
Pro zákazníky O2 je opět připravena nabídka vstupenek na zápasy ELH nejen v O2 areně, ale i na ostatních stadionech zdarma. Své vstupenky si mohou zákazníci rezervovat na stránkách www.O2extra.cz v sekci Moje Extra. Na tomto portále budou také v průběhu celé sezóny probíhat soutěže o zajímavé ceny spojené s hokejem.

Tiskové zprávy

Diskuse