Hudební ovladač Logitech pro hru Guitar Hero

9. 9. 2009 20:56    Rubrika: Tiskové zprávy

To pravé pro Xbox 360: Logitech uvádí prvotřídní hudební ovladače pro hru Guitar Hero®

Hudební ovladač Logitech pro hru Guitar Hero

Bezdrátový bicí ovladač Logitech a bezdrátový kytarový ovladač Logitech:
vyrobeny v licenci pro Xbox 360

Teď už to můžete se hrou Guitar Hero® skutečně rozbalit i na konzoli pro videohry a zábavu Xbox 360® od společnosti Microsoft. Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představil Logitech® Wireless Drum Controller a Logitech® Wireless Guitar Controller pro Xbox 360®. Oba ovladače vyrobené v licenci společnosti Activision Publishing (NASDAQ:ATVI), Inc. nabízejí materiály vysoké kvality a jsou navržené tak, abyste si mohli zahrát co nejlépe se hrami Guitar Hero, včetně Guitar Hero® 5 a Band Hero™, která bude brzy uvedena na trh.
“Chystáte-li se vyměnit své nástroje za lepší nebo rozšířit svou hudební skupinu, určitě si budete chtít vyzkoušet nové bicí ovladače od Logitechu,” říká Ruben Mookerjee, ředitel marketingu herních produktů společnosti Logitech. “S bezdrátovými bicími ovladači totiž můžete udat rytmus, udržet backbeat, podbarvit kytarové riffy a vyšperkovat sólo činely. Nové bezdrátové bicí a kytarové ovladače, které jsou vyrobené pro Xbox 360, vám umožní pořádně se opřít do všech vašich oblíbených songů.”
Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360
Bezdrátový kytarový ovladač Logitech pro Xbox 360 je zhotoven z podobných materiálů jako skutečné kytary – včetně javorového krku, palisandrového hmatníku a kovových pražců. Abyste se mohli nerušeně věnovat hudbě, bezdrátový kytarový ovladač nabízí prakticky bezhlučné ovládací prvky na hmatníku díky technologii s gumovými membránami - jde o stejný materiál a způsob, jaký se používá ve špičkových klávesnicích Logitech. Kytarový ovladač také obsahuje dotykem ovládanou plochu - slider, umístěný na krku ovladače, díky němuž můžete pořádně vyjíždět svá sóla – i beze strun.
Nový bezdrátový kytarový ovladač Logitech vám umožní pohodlně jamovat až do vzdálenosti 10 metrů od herní konzole. A bude vám to s kytarou slušet - ovladač bude k dostání v přitažlivém oranžovém provedení s lesklým bílým pickguardem.

Logitech Wireless Drum Controller pro Xbox 360
Bezdrátový bicí ovladač Logitech se skládá ze tří plně uzpůsobitelných bicích membrán a dvou činelů. Každou z částí můžete nastavit tak, abyste na ovladač dobře dosáhli a aby vyhovoval vašemu stylu. Pro dosažení autentického muzikantského zážitku je bezdrátový bicí ovladač Logitech vybaven citlivě reagujícími blánami, které vytvářejí živý dojem, nebudou odvádět vaši pozornost od hraní a jsou navrženy tak, abyste mohli plně využít vše, co nabízí poslední verze her Guitar Hero.
Není to ale tak, že by společnost Logitech vytvořila pouhé repliky typických bubnů. Bezdrátový bicí ovladač Logitech je pro lepší hraní opatřen zapuštěnými ráfky, které vám usnadní bubenická sóla a pomohou vyhnout se nechtěným úhozům do ráfku. Můžete to rozbalit naplno - pedál bubnů má povrch z nerezavějící oceli a nastavitelnou pružinu, a tak je ovladač vysoce odolný a zároveň dostatečně citlivý pro váš zážitek ze hry.
Bezdrátový bicí ovladač má výdrž 50 hodin na dvě tužkové baterie (velikost AA), a tak budete mít dost šťávy na koncert plný hitů - a vystačíte i na přídavky.
Bezdrátový bicí ovladač Logitech rychle rozložíte a pak zase složíte během několika vteřin. Hrát můžete za pár minut od otevření pouzdra, a po skončení vaší show máte vše rychle sklizeno.
Cena a dostupnost
Bezdrátový bicí ovladač Logitech pro Xbox 360 a kytarový ovladač Logitech pro Xbox 360 budou v Evropě k dostání v říjnu za maloobchodní cenu 4 975 Kč (Slovensko €199).