Hudební ovladače Logitech pro Wii

9. 9. 2009 20:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech uvádí prvotřídní hudební ovladače pro Wii

Hudební ovladače Logitech pro Wii

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Bezdrátový bicí ovladač Logitech a bezdrátový kytarový ovladač Logitech:
vyrobeny v licenci pro Guitar Hero

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) rozšiřuje řadu svých špičkových hudebních ovladačů a vychází vstříct hráčům na konzoli Wii. Společnost dnes představila Logitech® Wireless Drum Controller for Wii™.a Logitech® Wireless Guitar Controller for Wii™. Oba ovladače vyrobené v licenci společnosti Activision Publishing (NASDAQ:ATVI), Inc. nabízejí materiály vysoké kvality, které byste očekávali u skutečných kytar a bubnů, a jsou navržené tak, abyste si mohli zahrát co nejlépe se hrami Guitar Hero, včetně Guitar Hero® 5 a Band Hero™, která bude brzy uvedena na trh.
„Prvotřídní kytarové a bicí ovladače od Logitechu umožňují hráčům Guitar Hero, aby se do hudby vložili s ještě realističtějším pocitem,“ řekl Ruben Mookerjee, ředitel marketingu herních produktů společnosti Logitech. „A jestliže milujete rock s konzolí Wii, máte teď v ruce nástroje, které vaše hráčské nadšení ještě vystupňují.“
Logitech Wireless Guitar Controller for Wii
Bezdrátový kytarový ovladač Logitech pro Wii má krk z javoru, palisandrový hmatník a kovové pražce. Bude vám to s ním slušet - ovladač je k dostání v oslňujícím bílém provedení s lesklým černým pickguardem na těle z jednoho kusu dřeva. Tlačítka na hmatníku jsou zhotovena tak, aby při mačkání nevydávala zvuky, a tak co nejméně ruší při hraní. Kytarový ovladač také obsahuje dotykem ovládanou plochu - slider, umístěný na krku ovladače, díky němuž můžete pořádně vyjíždět svá sóla – i beze strun.

Logitech Wireless Drum Controller for Wii

Bezdrátový bicí ovladač Logitech se skládá ze tří plně uzpůsobitelných bicích membrán a dvou činelů. Každou z částí můžete nastavit tak, abyste na ovladač dobře dosáhli a aby vyhovoval vašemu stylu. Citlivě reagující blány vytvářejí živý dojem a nebudou odvádět vaši pozornost od hraní.
Bezdrátový bicí ovladač Logitech je pro lepší hraní opatřen zapuštěnými ráfky, které vám usnadní bubenická sóla a pomohou vyhnout se nechtěným úhozům do ráfku. Pedál bubnů má povrch z nerezavějící oceli a nastavitelnou pružinu, a tak je ovladač vysoce odolný a zároveň dostatečně citlivý pro váš zážitek ze hry.
Když si chcete zabubnovat, bezdrátový bicí ovladač Logitech rychle rozložíte a pak zase složíte během několika vteřin. Hrát můžete za pár minut od otevření pouzdra, a po skončení vaší show máte vše rychle sklizeno.
Kytarový i bicí ovladač jsou vyrobeny v licenci pro Wii, a tak je nastavení hračka – ovladač Wii Remote™ se připojí ke kytaře či bubnům, přičemž oba hudební ovladače obsahují analogový joystick pro pohyb v navigačním menu.
Cena a dostupnost
Logitech Wireless Guitar Controller for Wii a Logitech Wireless Drum Controller for Wii budou v Evropě a ve Spojených státech k dostání v říjnu za maloobchodní cenu 4 990 Kč (Slovensko €199).

Tiskové zprávy

Diskuse