Notebooky ASUS UL (UnLimited)

10. 9. 2009 14:26    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil výkonné multimediální notebooky řady ASUS UL

Notebooky ASUS UL (UnLimited)

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová řada notebooků ASUS UnLimited přinese uživatelům zejména vysoký výkon a multimediální funkce. Tyto notebooky jsou vybaveny nejnovějším procesorem Intel Core 2 Duo SU7300, jehož schopnosti multitaskingu využijí uživatelé zejména při práci s náročnými aplikacemi, a také samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce G 210M, která zajistí kvalitní zobrazení her, videí a filmů. Řada ASUS UnLimited nabízí také až 12hodinovou* výdrž baterie. O tu se stará technologie ASUS GraphiX Boost, která umožňuje šetřit energii baterie přepínáním mezi samostatnou a integrovanou grafickou kartou. Notebooky ASUS UL se vyznačují štíhlým šasi s povrchovou úpravou z broušeného hliníku, jehož tloušťka nepřesahuje 1 palec (2,5 cm).

Vysoký výkon, „neomezené“ možnosti
Notebooky ASUS řady UnLimited představují především výkonná mobilní zařízení, u nichž uživatelé ocení skvělé možnosti multitaskingu. Tyto notebooky pohánějí procesory Intel Core 2 Duo SU7300, které ke zpracování dat využívají dvě nezávislá jádra. O naprosto plynulé zpracování všech systémových procesů se stará až 8 GB DDR2 operační paměti.

Notebooky ASUS řady UnLimited jsou však určeny také k tomu, aby uživateli po práci nabídly i prvotřídní zábavu. Disponují LCD displejem s vysokým rozlišením a poměrem stran 16 : 9 a samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce G 210M s 512MB VRAM. Tato kombinace je zárukou věrného zobrazení multimediálních aplikací, při hraní her nebo sledování filmů. Velmi dobré zobrazovací schopnosti doplňuje dvojice speciálně navržených reproduktorů Altec Lansing s podporou technologie SRS Premium Sound, které mají větší frekvenční rozsah a dokážou zprostředkovat mnohem nižší tóny v odpovídající kvalitě.

Výjimečná výdrž baterie
Notebooky ASUS řady UL nabízejí až 12hodinovou* výdrž baterie, uživatelé proto nebudou ničím omezováni při práci ani zábavě – jejich počítač s nimi bude držet krok téměř po celý den. Pokud chce uživatel ušetřit energii a prodloužit výdrž notebooku, díky technologii GraphiX Boost může přepínat mezi integrovanou grafickou kartou a samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce G 210M, kterou využije při práci s náročnými grafickými aplikacemi. Optimální využití a spotřebu energie s ohledem na preference uživatele i prováděné úlohy zajišťuje nástroj ASUS Power4Gear. Uživatelé si mohou ze čtyř profilů napájení vybrat ten, který nejlépe odpovídá jejich aktuálním potřebám. S nástrojem Power4Gear je také možné vypínat hardwarová zařízení, což vede k další úspoře energie.

Univerzální mobilní notebooky
Výkonné, snadno přenosné a všestranné – takové jsou notebooky ASUS řady UnLimited s tloušťkou, která nepřesahuje 1 palec (2,5 cm) a s lehkým, ale odolným víkem z broušeného hliníku. Nabízejí moderní vzhled a zároveň odolnost vůči nárazům a otřesům, které s sebou přináší každodenní používání – jsou tedy vhodné pro práci i zábavu. Elegantní touchpad podporuje vícedotykové ovládání, takže uživatelé si mohou intuitivně přibližovat obrázky roztažením prstů a jejich posuvem zase rolovat po stránce nahoru a dolů. Notebooky ASUS řady UnLimited jsou také vybaveny ergonomickou klávesnicí s jasně oddělenými klávesami a plnohodnotnou numerickou klávesnicí**, která zamezuje usazování prachu a umožňuje rychlejší zadávání čísel díky větším klávesám.

Tiskové zprávy

Diskuse