Univerzální adaptéry Fortron pro netbooky

10. 9. 2009 13:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Fortron představil univerzální adaptéry pro netbooky

Univerzální adaptéry Fortron pro netbooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost FSP Group, výrobce napájecích zdrojů a adaptérů značky Fortron, uvádí ve spolupráci se svým distributorem AT Computers na český trh své nové adaptéry pro netbooky Net 36 a Net 40. Jejich velkými přednostmi je, že mohou jednou pro vždy vyřešit problém s přenášením napájecích zdrojů z místa na místo, jsou malé, lehké a energeticky úsporné.
Portfolio adaptérů Fortronu pro netbooky díky těmto dvěma modelům pokrývá většinu značek těchto malých přenosných počítačů a majitelé netbooků je díky tomu mohou využívat jako svůj druhý nebo třetí adaptér.
Net 36 je díky svému 12V výstupu a pevnému konektoru určen pro netbooky řady Asus Eee PC. Adaptér Net 40 je univerzálnější -- má výstup 19 V a díky 5 výměnným konktorům je určen pro širokou škálu netbooků, počínajíc HP nebo Dell, přes Acer, Lenovo, Toshiba nebo Fujitsu a konče u LG nebo Samsung.
„Nemusíte adaptér nikam přenášet. Originální zdroj můžete mít doma a tento netbookový adaptér třeba v práci nebo na chatě. Jestli patříte mezi ty, kteří se chtějí spolehnout na to, že svůj adaptér nikde omylem nezapomenou, je právě univerzální adaptér od Fortronu vhodnou volbou,“ říká produktový manažer AT Computers Martin Hlobil.
Adaptéry pro netbooky Net 36 a Net 40 vycházejí ze známých standardů značky Fortron, z nichž vyniká především úspornost. Oba napájecí zdroje splňují jak kritéria stanovená California Energy Commission, tak i zásady programu Energy Star Level V. V konkrétních číslech to znamená, že Net 36 a Net 40 spotřebují méně než 0,3 W elektrické energie v režimu stand-by a při provozu dosahují efektivity až 87 %.

Tiskové zprávy

Diskuse