T-Systems získal certifikaci SAP All in One

10. 9. 2009 14:08    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems získal certifikaci SAP All in One pro své řešení TS Výroba na bázi systému SAP

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost T-Systems Czech Republic a.s. získala certifikát firmy SAP pro svůj vlastní produkt TS Výroba, který je určen pro střední a menší výrobní podniky a využívá platformu SAP. Balíček od T-Systems byl úspěšně testován společností SAP v České republice a kvalifikován jako Certifikované SAP All in One řešení. Tímto krokem potvrzuje firma T-Systems své ambice na trhu ERP systémů a reaguje na požadavky trhu, který očekává jednoduchá, cenově dostupná a plně funkční řešení v oblasti podnikových systémů.

TS Výroba představuje unikátní a inovativní nástroj pro podporu podnikových procesů a sledování informačních toků. Implementace řešení pomocí SAP je nyní snadná, rychlá a dostupná i pro široké spektrum menších a středních výrobních i nevýrobních firem. Díky vysokému podílu přednastavených procesů lze při zavádění systému SAP v rámci řešení TS Výroba dosáhnout výrazného snížení ceny při pořízení a provozu systému. Společnost T-Systems při vývoji řešení využila své dlouholeté zkušenosti s implementacemi systému SAP u zákazníků a připravila řešení TS Výroba na míru s vysokým podílem přednastavených procesů z oblasti plánování a řízení výroby, financí a majetku, externího a vnitropodnikového účetnictví, skladového hospodářství, marketingu, expedice, plánování a řízení kvality, administrativy, logistiky a dalších důležitých oblastí, které jsou součástí každé výrobní firmy.

Řešení je funkčně i cenově přizpůsobeno potřebám středních a menších výrobních podniků a vychází ze zkušeností mnoha obdobných firem.

Tiskové zprávy

Diskuse