Apple - nové iPody v zářivých barvách

14. 9. 2009 20:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Apple přináší novinky do rodiny nejpopulárnějších hudebních přehrávačů iPod®

Apple - nové iPody v zářivých barvách

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

iPod nano nyní s vestavěnou videokamerou a v devíti barvách, iPod touch za neuvěřitelnou cenu od 5299 Kč a iPod shuffle v pěti skvělých barvách za cenu od pouhých 1490.

Společnost Apple® představila nový iPod nano®, nejpopulárnější hudební přehrávač světa nyní obohacený o videokameru, mikrofon a reproduktor. Milovníci domácího videa teď mohou svá videa kdekoli natáčet, dívat se na ně na svém iPodu nano a snadněji je nahrávat z počítače na YouTube. iPod nano také nabízí vestavěné FM rádio s živými pauzami. Živá pauza umožňuje uživatelům iPod nano zastavit a pak znovu zahájit poslech svého oblíbeného pořadu na FM rádiu. iPod nano je nyní také lepším společníkem díky vestavěnému krokoměru, který umí vést záznam o vašich krocích a spálených kaloriích, a tak vám pomáhá splnit vaše krátkodobé a dlouhodobé fitness cíle. iPod nano má větší 2,2palcový displej pro snadnější navigaci, lepší prohlížení obrázků hudebních alb, nebo natáčení a přehrávání videoklipů.

Nový iPod nano přichází v ultratenkém hladkém provedení a v elegantním pouzdru z leštěného hliníku a skla. Nový iPod nano je dnes k dispozici ve verzi 8 GB za 3990 Kč a 16 GB model za 4690 Kč a přichází v devíti skvělých barvách: stříbrné, černé, fialové, modré, zelené, oranžové, žluté, červené a růžové.

Nový iPod touch s cenou od neuvěřitelných 5299 Kč

Společnost Apple dnes také oznámila nový iPod touch, který se vyznačuje úžasnou cenou od pouhých Kč. Uživatel tak dostává skvělý iPod, výborný kapesní počítač, vynikající herní konzoli a přístup na revoluční App Store společnosti Apple s více než 75 000 aplikací. iPod touch nabízí převratné uživatelské rozhraní Multi-Touch™, úchvatný 3,5palcový skleněný displej, Wi-Fi, Bluetooth a vestavěný akcelerometr a reproduktor – to vše v neuvěřitelně štíhlém kovovém provedení, takže vám iPod snadno vklouzne do kapsy. 8GB iPod Touch nyní stojí pouhých 5299 Kč, společně s novými modely, které poskytují dvojnásobnou kapacitu za stejnou cenu, dále 32GB model za 7990 Kč a 64GB model za 10 990 Kč.

Nejmenší přehrávač iPod Shuffle v pěti barvách od pouhých 1490 Kč.

Další dnešní novinkou společnosti Apple je oznámení, že iPod shuffle, nejmenší hudební přehrávač na světě, je nyní k dispozici v pěti barvách za cenu od pouhých 1490 Kč. Intuitivní ovládání přehrávače iPod shuffle je pohodlně umístěno na kabelu sluchátek, takže můžete vybrat a poslouchat hudbu bez jediného pohledu. Stisknutím tlačítka můžete spustit a zastavit přehrávání, nastavit hlasitost či měnit seznamy skladeb. Díky funkci VoiceOver navíc iPod shuffle umí mluvit a hlásí jména skladeb, umělců a seznamů skladeb. iPod shuffle je v celosvětové distribuci ode dneška, přičemž 2GB model pořídíte za cenu pouhých 1490 Kč a 4GB model za 2090 Kč. Oba modely jsou k dispozici ve stříbrné, černé, růžové, modré a zelené barvě.

Cena a dostupnost

Nový iPod nano je k dispozici ihned za doporučenou maloobchodní cenu 3990 Kč za 8GB model a 4690 Kč za 16GB model ve stříbrné, černé, fialové, modré, zelené, oranžové a růžové barvě u atorizovaných Apple prodejců. iPod nano vyžaduje Mac s portem USB 2.0, operačním systémem Mac OS® X v10.4.11 nebo pozdějším a iTunes 9; nebo Windows PC s portem USB 2.0, operačním systémem Windows Vista nebo Windows XP Home či Professional (Service Pack 3) nebo pozdější a iTunes 9.
Třetí generace iPod shuffle je k dispozici ihned za doporučenou maloobchodní cenu 1490 Kč (2GB model) a 2090 Kč (4GB model) ve stříbrné, černé, růžové, modré a zelené barvě u atorizovaných Apple prodejců. iPod shuffle se dodává se sluchátky Apple Earphones s dálkovým ovládáním a USB kabelem. iPod shuffle vyžaduje Mac s portem USB 2.0, operačním systémem Mac OS® X v10.4.11 nebo pozdějším a iTunes 9; nebo Windows PC s portem USB 2.0, operačním systémem Windows Vista nebo Windows XP Home či Professional (Service Pack 3) nebo pozdější.
Nový iPod touch je k dispozici ihned za doporučenou maloobchodní cenu 5299 Kč za 8GB model, 7990 Kč za 32GB model a 10 990 Kč za 64GB model u atorizovaných Apple prodejců. iPod touch nano vyžaduje Mac s portem USB 2.0, operačním systémem Mac OS® X v10.4.11 nebo pozdější a iTunes 9; nebo Windows PC s portem USB 2.0 operačním systémem Windows Vista nebo Windows XP Home či Professional (Service Pack 3) nebo pozdější a iTunes 9. Stávající uživatelé iPod touch mohou své přístroje upgradovat na současný software ve verzi 3.1 za pouhých \$4.95 a užít si tak nové funkce, včetně Genius Mixes a Genius for Apps. Majitelé iPod touch, kteří už mají 3.0 software, získají 3.1 software zdarma. Jednoduše si mohou stáhnout poslední verzi iTunes na svůj Mac nebo PC a získat 3.1 software přes iTunes.

Tiskové zprávy

Diskuse