EA Sports 4v4 Fotbálek

14. 9. 2009 20:39    Rubrika: Tiskové zprávy

4v4 Fotbálek konečně dorazí i do Prahy!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Unikátní fotbalový turnaj pro mládež nabídne souboje na skutečném i virtuálním trávníku

V sobotu 3. října proběhne v dolní části Václavského náměstí v Praze turnaj „EA Sports 4v4 Fotbálek“, celosvětově velmi populární akce, v níž se mladí fotbalisté utkají v reálném fotbale a současně na PlayStation v nejúspěšnější světové fotbalové hře FIFA10. Své fotbalové dovednosti mohou změřit i s profesionálními fotbalisty ze Sparty Praha, která je jedním z partnerů turnaje. Zpestřením bude utkání týmů České Miss a rádia Evropa 2.

Turnaj proběhne ve dvou věkových kategoriích: do 15 let a od 16 výše. Každý tým se skládá ze 4 hráčů, kteří nastupují v tradičním fotbalu na hřišti o rozměrech 16 x 8m a současně ve videohře FIFA10 na herní konzoli Sony PlayStation 3. Obě utkání se hrají na 10, resp. 12 minut a jejich výsledky mají v konečném skóre stejnou váhu. Vítězové obou věkových kategorií získají herní konzole Sony PlayStation Portable. O zábavu se na turnaji postarají moderátoři z Evropy 2, exhibiční zápas finalistek ČESKÉ MISS 2008 a 2009 a závěrečný koncert kapely Mandrage.

„Hra FIFA10 přichází na trh jen jeden den před turnajem. Toto načasování umožňuje všem soutěžícím stejně dlouhý trénink a výrazně tak sníží výhodu zkušených hráčů, kteří FIFA09 „pařili“ i několik hodin denně,“ říká Juraj Chrappa z EA Sports, organizátora turnaje.

Registrace do turnaje je zdarma, každý zúčastněný obdrží dárky od EA Sports. Týmy se mohou od dnešního dne registrovat do turnaje na webových stránkách www.4v4.cz. Kapacita turnaje je omezena, šanci soutěžit o konzole PSP dostane prvních 32 registrovaných týmů z každé věkové kategorie.

Tiskové zprávy

Diskuse