O2 Internet - Dny pohádkových cen pokračují

14. 9. 2009 20:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Od 14. září do 30. září 2009 mají všichni zákazníci příležitost pořídit si vysokorychlostní připojení k internetu jen za 500 Kč měsíčně, a to bez jakýchkoli dalších poplatků za pevnou linku.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Zákazníci, kteří využijí tuto nabídku, uspoří 3000 Kč. Navíc na rozdíl od konkurenčních operátorů zákazníkům přinášíme možnost kombinovat tuto nabídku s dalšími službami. K O2 Internetu si zákazník může bezplatně vybrat například profesionální antivirovou ochranu počítače nebo volání zdarma mezi dvěma svými O2 mobilními čísly. Další služby si pak může pořídit za velmi zvýhodněných podmínek. Například O2 Mobilní internet na cesty s rychlostí až
3,6 Mb/s tak vyjde na 150 Kč měsíčně." říká Petr Matějovský, ředitel pro marketing v segmentu domácností společnosti Telefónica O2.

Každý zákazník, který si do 30. září 2009 objedná službu O2 Internet a uzavře smlouvu na 24 měsíců, si může doma užívat surfování rychlostí až 8 Mb/s po dobu jednoho roku za speciální cenu 500 Kč měsíčně. Cena za používání služby je konečná, bez dalších poplatků za pevnou linku.

V rámci nové koncepce služeb pro domácnosti je možné kombinovat O2 Internet s bonusovými službami či dalšími službami za zvýhodněné ceny:

- Digitální televize O2 TV Start s jedenácti programy a všemi výhodami v podobě TV Archivu a Videotéky - zdarma
- O2 Navzájem - bezplatné volání mezi dvěma mobilními čísly v síti O2 - zdarma
- O2 Mobilní internet na cesty za 150 Kč měsíčně - nyní navíc s USB modem za
1 Kč
- Volání z domova s 300 volnými minutami měsíčně za 120 Kč měsíčně
- O2 TV s rozšířenou nabídkou digitálních kanálů za 400 Kč měsíčně.

Tiskové zprávy

Diskuse