T-Mobile - ADSL bez pevné linky za 499 korun měsíčně

14. 9. 2009 11:54    Rubrika: Tiskové zprávy

ADSL bez pevné linky od T-Mobile jen za 499 korun měsíčně

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


- Pevný internet se slevou po celý rok
- Surfování v mobilu na jeden měsíc zdarma pro všechny nové tarifní uživatele
- Datové balíčky na dobu určitou za sníženou cenu

Řadu zajímavých datových nabídek přichystal T-Mobile od dnešního dne. Na své si přijdou jak stoupenci pevného internetu, tak surfování v mobilu. Zájemci si tak mohou pořídit například pevný internet se slevou na jeden rok, surfovat v mobilu jeden měsíc zdarma či si pořídit datový balíček za zvýhodněnou cenu.

Internet ADSL Standard bez pevné linky za 499 korun měsíčně
Být on-line je in a teď to jde i bez pevné linky. Právě ti zájemci, kteří chtějí surfovat a nehodlají platit paušál za pevnou linku, by měli navštívit prodejny T-Mobile. Dostanou totiž možnost surfovat bez jakýchkoliv skrytých poplatků a navíc se zajímavou slevou.

Každý zákazník, který do konce letošního roku uzavře smlouvu na dobu určitou (24 měsíců) k Internetu ADSL Standard bez pevné linky, bude prvních 12 měsíců platit paušál jen 499 Kč včetně DPH. Standardní měsíční poplatek přitom činí 699 korun s DPH.

Internet ADSL Standard bez pevné linky nabízí rychlost až 8 megabitů za sekundu. Uživatelé si nemusí vůbec dělat hlavu s objemem přenášených dat, neboť tarif poskytuje neomezený FUP. Službu je navíc možné aktivovat i tehdy, pokud zákazník nemá pevnou linku v provozu (tzv. neaktivní vedení). Nabídka platí do 31. 12. 2009.

Internet ADSL Standard bez pevné linky
Rychlost: 8 Mbit/s
Běžná cena: 699 Kč s DPH
Akční cena na 12 měsíců*: 499 Kč s DPH

Poznámka: *platí při uzavření smlouvy na 24 měsíců

Internet v mobilu
Ani fandové surfování přímo v mobilu, nepřijdou zkrátka. Všichni tarifní zákazníci, kteří si do 30. listopadu poprvé aktivují zvýhodnění Surf+ nebo Surf&Mail+, získávají jeden měsíční paušál zdarma. T-Mobile nezapomíná ani na uživatele předplacených karet Twist – pro ně jsou po objednání balíčku Twist Surf+ připraveny dva týdny bezplatného brouzdání po webu.

Kdo už si internet v mobilu vyzkoušel, může na něm také ušetřit. Stačí si vybrat některé z datových zvýhodnění a aktivovat si jej na dobu určitou – 12 nebo 24 měsíců – a na oplátku získá zákazník nižší cenu měsíčního paušálu. Například Surf+ tak lze pořídit za 88 korun včetně DPH namísto standardních 117,91 Kč s DPH. Kompletní přehled je v následující tabulce.

Více informací na www.t-mobile.cz/internet.

Tiskové zprávy

Diskuse