UPC rozšiřuje nabídku B2B internetových služeb

14. 9. 2009 11:25    Rubrika: Tiskové zprávy

UPC rozšiřuje nabídku pro podnikatelskou sféru o internetové služby Fiber Power 100 a Fiber Power 50

Společnost UPC Česká republika v těchto dnech rozšiřuje své dosavadní datové a internetové profi služby o nabídku internetu UPC Fiber Power Business 100/10 a UPC Fiber Power Business 50/5.

Služba UPC Fiber Power Business 100/10 stojí 2500 Kč měsíčně včetně DPH a zahrnuje:

• internetové připojení o rychlosti až 100Mbit/s v příchozím (download) a až 10 Mbit/s v odchozím (upload) směru,
  • jednu pevnou IP adresu a možnost až pěti veřejných IP adres,
  • bezpečnostní balíček SmartGuard,
  • až desetkrát e-mailovou schránku 50 MB s možností aliasů,
  • až desetkrát webový prostor 50 MB,
  • pronájem telefonního přístroje za 1 Kč měsíčně (v kombinaci s telefonním tarifem Basic pak činí měsíční paušál 1 Kč).

Služba UPC Fiber Power Business 50/5 s rychlostí až 50 Mbit/s v příchozím (download) a až 5 Mbit/s v odchozím (upload) směru stojí 1800 Kč měsíčně včetně DPH a zahrnuje:

• jednu pevnou IP adresu a možnost až tří veřejných IP adres,
  • bezpečnostní balíček SmartGuard,
  • až pětkrát e-mailovou schránku 30 MB s možností aliasů,
  • až pětkrát webový prostor 50 MB,

Důležitou součástí obou služeb jsou i bezplatný VIP servis do 24 hodin včetně sobot a nedělí, speciální zákaznická linka a fakturace elektronickou poštou, standardní instalace služby za 1 Kč a pronájem modemu, opět za jednorázový poplatek 1 Kč.

UPC vedle toho rovněž nabízí přímé propojení více pracovišť, virtuální pobočkové ústředny, národní i mezinárodní VPN, záložní poštovní servery, zajištění zahraniční konektivity (IP transit), umístění a připojení serverových farem, velkoobchodní hlasovou výměnu, dodávky technického obrazového signálu a pronájmy okruhů. UPC provozuje tyto aktivity ve vlastní optické síti, ve které může garantovat jak dostupnost tak kvalitu nabízených služeb. Síť je zároveň kontrolována 24 hodin denně dohledovým centrem.

| Diskuse | Tiskové zprávy