Notebooky HP ENVY

15. 9. 2009 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Řada zahrnuje plně výkonný nejtenčí notebook na světě s novým uživatelským označením HP ENVY

Notebooky HP ENVY

Společnost Hewlett-Packard oznámila nejnovější přírůstky do svého portfolia tenkých a lehkých notebooků, včetně dvou luxusních spotřebitelských notebooků v rámci nového označení HP ENVY - řady plně výkonných nejtenčích notebooků na světě - a nové speciální edice počítačů řady Mini od renomovaných světových návrhářů.

Společnost HP už dříve v tomto roce představila kategorii tenkých a lehkých přenosných počítačů HP Pavilion DV2, které kombinují výkonný, plně vybavený notebook s rozměry a přenositelností PC Mini. Dnes rozšiřuje svou řadu ultramobilní výpočetní techniky o nové produkty, tenké a lehké notebooky a minipočítačů společníky. Patří mezi ně:
• HP ENVY13, elegantní supertenký prémiový notebook s nejjasnějším displejem ve své třídě
• HP ENVY15, nejtenčí a nejlehčí notebook HP, který je dnes k dispozici, zabalený v rafinovaném laserovém designu
• HP ProBook 5310 m, ve své třídě nejtenčí plně výkonný notebook pro firemní uživatele
• HP Pavilion dm3, notebook s vyváženým výkonem a mobilitou v novém hliníkovém designu
• HP Pavilion DM1, nejdostupnější ultramobilní notebook v tenkém a lehkém provedení
• HP Mini 110 Studio Tord Boontje, s prvním trojrozměrným povrchem v oboru s několikavrstvou technologií HP Imprint 3D
• HP Mini 110, v nové paletě barev, včetně černé, elegantní růžové nebo bílé
• Compaq Mini 311, s největším displejem v řadě Mini - 11,6 palců s vysokým rozlišením (HD)
HP nyní nabízí nejširší škálu ultramobilních osobních počítačů, které uspokojí potřeby spotřebitelů i profesionálů, ať už hledají produkt cenově dostupný na základní úrovni, nebo vysoce výkonný pro prémiové zážitky. Portfolio ultramobilních počítačů HP nyní zahrnuje produkty s velikostí obrazovky v rozmezí od 10,1 palce až do 15,6 palce. Výběr elegantních provedení a oku lahodícího vzhledu zaručuje, že si právě ten svůj notebook vyberou muži i ženy.
"Design produktů HP odpovídá tomu, jak naši zákazníci skutečně používají své počítače. Místo abychom nabízeli omezený sortiment, založený na poměru cena/výkon, zajišťujeme možnost skutečného výběru, aby notebook odpovídal jejich osobnímu nebo profesionální mu životnímu stylu," prohlásil viceprezident divize Personal Systems Group HP pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA) Charl Snyman. "Ať už zákazníci hledají miniaturního společníka, který jim nabídne okamžitý přístup k internetu, nebo vysoce výkonný notebook, kombinující vytváření obsahu s dokonalou přenosností - bude vyhovovat jejich potřebám a osobnosti."
HP ENVY: Nová luxusní značka kombinuje rafinovanou eleganci a mohutný výkon

Nová luxusní značka HP ENVY je určená pro spotřebitelé, kteří hledají elegantní design, vyspělé technologie a prémiové uživatelské zážitky. Řada HP ENVY obsahuje dva nové notebooky z kvalitních, ručně zpracovaných materiálů, které poskytují lehkost a odolnost:
• HP ENVY13 nabízí plnohodnotnou grafiku a výkon s řadou propracovaných detailů s hmotností nižší než 1,7 kg. Volitelná tenká baterie přináší více než 16 hodin výdrže
• HP ENVY15 je s procesorem Intel® Core™ i7 v kombinaci s jedinečným hořčíkovým pláštěm nejrychlejším notebookem HP a jedním z nejvýkonnějších tenkých a lehkých notebooků, které jsou dnes na trhu.
Oba produkty obsahují široký výběr zábavního softwaru, prémiové záruky a možnosti služeb, včetně exkluzivní ENVY podpory.
Nejtenčí plně výkonný notebook, určený pro mobilní profesionály

Nový HP ProBook 5310m je ultratenký a lehký notebook pro mobilní uživatele, jejichž podnikání nesmí ohrozit výkon nebo výdrž baterie. Díky hmotnosti pouhých 1,7 kg a s tloušťkou pouhých 23 mm je ideální společník na cesty pro menší firemní uživatele, kombinující mobilitu, odolnost a bezpečnost. HP ProBook 5310m obsahuje kompletní bezpečnostní řešení HP ProtectTools, stejně jako celý kancelářský software, rozsáhlé možnosti připojení, např. mobilní širokopásmové, a podporu firemních operačních systémů. Standardní lithium-polymerová baterie poskytuje až sedm hodin výdrže, zatímco volitelná šestičlánková baterie, která bude k dispozici letos později, čas provozu ještě zvýší.
Díky svému stylovému designu z trvanlivého černě eloxovaného hliníku se spolehlivým hořčíkovým rámem a v jemných barvách vypadá HP ProBook 5310m profesionálně u všech zákazníků a na každé schůzce s klientem.
Nové tenké a lehké spotřebitelské notebooky kombinují výkon a mobilitu

Spotřebitelské portfolio HP portfolio zahrnuje i dva nové notebooky HP Pavilion:
• HP Pavilion dm3 je přenosné centrum zábavy v tenkém a lehkém hliníkové provedení s atraktivním designem, to vše za přijatelnou cenu. Obsahuje HD-13.3-palcový LED displej pro vysokou kvalitu obrazu filmů a HP MediaSmart pro snadnou editaci fotografií a videa. S až 10 hodinami výdrže baterie díky standardní šestičlánkové baterii a výběrem procesorů Intel® a AMD, může dm3 zůstat v chodu po celý den bez omezení výkonu.
• HP Pavilion DM1 je nejdostupnější ultramobilní notebook s vynikajícím designem, k dispozici je v černém a bílém provedení. S až devítihodinovou výdrží baterie, volitelným WWAN, až 500 GB HDD a váhou méně než 1,5 kg je perfektní tenký a lehký 11,6-palcový notebook s provozem po celý den v kanceláři, doma nebo na cestách.
Jedinečné designérské edice nabízí individuální mobilitu

HP představuje nové HP Mini 110 Studio Tord Boontje a nový design od Vivienne Tam. Speciální řady HP od světově proslulých návrhářů je v oboru unikátní a umožňuje zákazníkům opravdu vyčnívat z davu.
• HP Mini 110 Studio Tord Boontje je nezbytným příslušenstvím pro technicky zdatné ženy, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zajímají se o módu. Je vytvořený s ekologicky šetrných materiálů, unikátní květenu splétá kolem figur ohrožených zvířat. Mini nabízí také vestavěné blogovací a Twitter nástroje a možnost připojit se k internetu v době kratší než pět sekund
• Nový design Vivienne Tam navazuje na předchozí úspěšnou spolupráci s touto designérkou. Počátkem roku 2010 bude k dispozici další řada s motýly a výšivkami z poslední kolekce Vivienne Tam, která je inspirována milostnými romantickými příběhy, nezávislostí, svobodou a přeměnou.
Minispolečníci pro mobilní digitální život

HP také rozšířila svou nabídku v regionu EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika) o HP Mini 110 a Compaq Mini 311:
• HP Mini 110 je k dispozici v černé, růžové nebo bílé, s 10,1-palcovým displejem a klávesnice s 92 procenty plné velikosti. Umožňuje uživatelům snadný přístup k e-mailům a chatu
• Compaq Mini 311 je ideální pro zábavu na cestách. Jeho 11,6-palcový širokoúhlý displej, grafika NVIDIA Ion, vestavěné reproduktory Altec Lansing a šest hodiny výdrže baterie zajistí uživateli poslouchat hudbu a HD video v plném rozsahu
HP Mini 110 a Compaq Mini 311 jsou vybavené funkcí HP Syncables software, která automaticky synchronizuje soubory, vytvořené nebo upravené na cestách, s domácím PC přes bezdrátové připojení.
Ceny a dostupnost
• HP ENVY13 – evropské uvedení 22. října 2009 za doporučenou cenu € 1699. O jeho případném uvední na český trh nebylo dosud rozhodnuto.
• HP-ENVY15 evropské uvedení 22. října 2009 za doporučenou € 1400. O jeho případném uvední na český trh nebylo dosud rozhodnuto
• HP ProBook 5310 m - k dispozici od 22. října 2009 za doporučenou cenu € 740 / v ČR za 18 888 Kč včetně DPH
• HP Pavilion dm3 – na českém trhu dostupný od poloviny listopadu. Cena dosud nebyla stanovena.
• HP Pavilion DM1 - na českém trhu dostupný od poloviny listopadu. Cena dosud nebyla stanovena.
• HP Mini 110 Studio Tord Boontje - na českém trhu dostupný od poloviny listopadu. Cena dosud nebyla stanovena.
• HP Mini 110 - O jeho případném uvední na český trh nebylo dosud rozhodnuto.
• Compaq Mini 311 - O jeho případném uvední na český trh nebylo dosud rozhodnuto.