OKI MC300 - nová řada barevných LED multifunkcí

14. 9. 2009 20:43    Rubrika: Tiskové zprávy

- OKI představuje novou řadu barevných LED multifunkcí MC300 pro malé pracovní skupiny

OKI MC300 - nová řada barevných LED multifunkcí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


- OKI Printing Solutions uvádí na trh novou řadu barevných multifunkčních zařízení MC300. Modely MC350 a MC360 jsou určeny především pro menší pracovní kolektivy, které preferují úsporné, snadno ovladatelné a vysoce spolehlivé přístroje. Nové síťové multifunkce formátu A4 nabízejí uživatelům tisk, kopírování, skenování a v případě modelu MC360 také faxování. Rychlost tisku je až 20 černobílých a 16 barevných stran za minutu.

- Vysokou kvalitu tisku zaručuje digitální LED technologie. Software Template Manager 3.0, který je s novými multifunkcemi standardně dodáván, umožňuje díky připraveným šablonám jednoduše vyrobit dokumenty v profesionální kvalitě od vizitek až po více než metrové bannery. Výsledkem bude úspora času i nákladů a zvýšená produktivita práce.

- “Tiskárny MC350 a MC360 přinášejí kvalitní barevný tisk a jsou cenově dostupné pro menší pracovní skupiny i domácí uživatele,” říká Ing. Miroslav Tyburec, obchodní ředitel Oki Systems (Czech and Slovak) a doplňuje: „Pro zákazníky bude rozhodně zajímavý také fakt, že i na tuto novou řadu se vztahuje prodloužená tříletá záruka se servisem u zákazníka.“

- OKI MC350 a MC360 jsou nástupci multifunkčních zařízení C3520 a C3530. Oproti nim však nové modely disponují mnohými vylepšeními. Umožňují například skenování a faxování i bez přerušení probíhajícího tisku. Uživatelé jistě ocení i automatický podavač na 50 listů v základní výbavě, který zvládne kopírování velkého množství dokumentů bez nutnosti obsluhy. Samozřejmostí je také intuitivní ovládací panel, jenž usnadní přístup k celé řadě dalších funkcí. Jednou z nich je možnost skenovat přímo do sítě, aniž by se musel používat dodatečný software nebo lokálně připojený počítač.

- Modely série MC300 najdou uplatnění zejména v malých pracovních skupinách, menších kancelářích či domácích pracovnách. „Pomohou zjednodušit práci v kanceláři a nabídnou možnost tisknout vysoce kvalitní materiály s nízkými provozními náklady,” dodává ing. Miroslav Tyburec.

- Přehled klíčových parametrů MC350 a MC360:
-
- > A4 multifunkční zařízení: tisk, kopírování, skenování, faxování a telefonování
- > Rychlost tisku a kopírování: 16 barevných a 20 černobílých stran A4 za minutu
- > Tonerové kazety s vyšší kapacitou od 2 000 do 2 500 stránek při 5% pokrytí barvou
- > Síťové rozhraní ve standardní výbavě
- > Skenování do CIFS pro Windows Vista
- > Vylepšený multi-tasking a u MC360 duální přístup
- > MC360 nabízí lepší funkčnost faxu: manuální nastavení přenosu, zobrazení čísla rychlou volbou, podpůrné prostředí PBX (pobočkové telefonní ústředny), větší paměť faxu od 1,5 do 4 MB, automatické přepínání mezi telefonem a faxem, telefonní záznamník, vzdálený přístup, hlášení o chybě ve formátu MCF
- > Multifunkční zařízení je určeno pro 1 - 10 uživatelů

- Modely MC350 a MC360 jsou v prodeji u autorizovaných prodejců OKI Printing Solutions.
- Doporučená koncová cena je od 11.690 Kč bez DPH.
- Obrázky jsou ke stažení zde MC350 a MC360.
- Produktové listy jsou ke stažení zde MC350 a MC360.

Tiskové zprávy

Diskuse