Symantec povede po devíti letech žena

15. 9. 2009 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) dnes jmenovala Markétu Bauerovou na pozici Country Managera pro Českou a Slovenskou republiku. Ta převezme od 16. září obě národní pobočky, které dočasně vedl Peter Geytenbeek, Area Manager pro Českou republiku, Polsko, Rakousko a Slovensko.

Symantec povede po devíti letech žena

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Markéta Bauerová pracuje v oblasti informačních technologií od roku 1991. Do společnosti Symantec přináší bohaté zkušenosti, které získala na ředitelských postech například u Oracle Czech nebo v Microsoftu. Před příchodem do společnosti Symantec působila v IBM Česká republika, kde zastávala pozici Manažer produktové skupiny obchodníků software.

Markéta Bauerová vystudovala Fakultu strojní na ČVUT a je také absolventkou programu Executive MBA v Czech Management Center. Mezi její záliby patří cestování a nejrůznější sportovní aktivity od lyžování, jízdy na kole až po golf. Markéta Bauerová je vdaná a má desetiletého syna Filipa.

Peter Geytenbeek, Area Manager společnosti Symantec, k jejímu jmenování říká: „Markéta dříve pracovala ve společnostech WordPerfect, Novell, Oracle, Microsoft a IBM. Za ta léta si vytvořila rozsáhlou síť kontaktů na zákazníky i partnery v České republice a na Slovensku. Jsme přesvědčeni, že jmenováním Markéty na post Country Managera pro Českou a Slovenskou republiku jsme udělali další významný krok k posílení naší pozice na obou trzích. Markéta nám intenzivní spoluprací s partnery a novými zákazníky pomůže zůstat přední společností v oblasti informačních technologií.“

Tiskové zprávy

Diskuse