T-Systems - telekomunikační služby pro Nobel Biocare

21. 9. 2009 20:31    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems zajišťuje telekomunikační služby pro Nobel Biocare

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Nobe Biocare Holding AG se sídlem v Curychu si vybral T-Systems pro zřízení a provoz mezinárodní telekomunikační sítě. Tímto krokem si přední světový výrobce inovativních a estetických produktů dentální medicíny zajistil optimalizaci své mezinárodní sítě s více než 40 lokalitami a zvýšil efektivnost a kontrolu svých výrobních kapacit. Kromě bezproblémového provozu poskytuje infrastruktura od T-Systems vysoký stupeň bezpečnosti proti neoprávněným přístupům a zajišťuje hladký tok informací. Pro všechny lokality je zajištěn přístup do stávajících sítí.

Komunikační síť od T-Systems je určena pro globální telekomunikační služby zákazníka Nobel Biocare. Služba je založena na IP protokolu, který zajišťuje plynulý přenos hlasových a datových služeb po celém světě v rámci jednoho řešení. Součástí řešení je i ochrana e-mailové komunikace a počítačů před viry a spamem. Výhodou řešení poskytnutého společností T-Systems je také plná dynamika celé služby, zákazník tedy může využívat kapacitu sítě dle svých potřeb v závislosti na místě a regionu.

T-Systems poskytuje své řešení na standardizované telekomunikační infrastruktuře. Použití technologie MPLS (Multi Protocol Label Switching) umožňuje společnosti Nobel Biocare flexibilně rozhodovat, které aplikace jsou kritické a mají vysokou prioritu. Dochází tak k trvalé optimalizaci kapacity celé sítě. Bezpečnost celého řešení je trvale sledována a použité řešení poskytnuté společností T-Systems umožňuje proaktivní zásahy. „Zakázka od společnosti Nobel Biocare, která se věnuje technologiím v medicíně, dokazuje, že naše řešení poskytuje přidanou hodnotu za cenu přijatelnou pro zákazníka“ říká René Mulder, Corporate Customers Director a člen představenstva společnosti T-Systems ve Švýcarsku.

Kromě Nobel Biocare využívají výhod řešení společnosti T-Systems i další společnosti, jako jsou Emhart Glass, Alpiq, Bosch a Siemens. Ve Švýcarsku zajišťuje T-Systems služby i pro další zákazníky v oblasti zdravotnictví – nemocnice, zdravotní pojišťovny a lékárny.

Tiskové zprávy

Diskuse