Barevný průvodce ke hře 'Dragon Age: Prameny'

22. 9. 2009 11:43    Rubrika: Tiskové zprávy

V ČR a na Slovensku dostanou fanoušci knihu při koupi hry zdarma!

Barevný průvodce ke hře 'Dragon Age: Prameny'

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Electronic Arts oznámila, že společně s vydáním hry „Dragon Age: Prameny“ se na trhu objeví zcela jedinečný a užitečný knižní průvodce. Jde o unikátní publikaci v českém jazyce, ve které se autoři podrobně věnují strategiím a reáliím této masivní, komplexní hry. Čeští a slovenští zákazníci, kteří si zakoupí hru Dragon Age: Prameny na jakékoliv platformě do konce kalendářního roku 2009, získají průvodce zcela zdarma jako exkluzivní dárek.
Oficiální průvodce pochází z produkce vydavatelství Prima Games, světové jedničky v oblasti prémiových videoherních příruček. Tato unikátní velkoformátová celobarevná kniha má rozsah přibližně 200 stran a čtenáři / hráči v ní naleznou detailně popsané všechny informace pro úspěšné zvládnutí celé hry s využitím všech jejích možností. Na 200 celobarevných stranách najdou bestiář, místopis, mapy, představení postav i možných směrování svých výprav, setkání a střetů. Nechybí rozepsání strategií, taktik a schopností úroveň po úrovni pro každou ze tříd (válečník, mág, zloděj), přehledné zpracování předmětů všech kategorií i návody jak a proč je získat. Dále obsahuje desítky map, návodovou část zaměřenou na úkoly a hádanky, bestiář mnoha nestvůr běhajících po Fereldenu a profily jednotlivých zásadních postav ve hře.
„V průvodci každý hráč najde užitečné tipy, například které taktické řešení zvolit v jednotlivých soubojích. Detailní popisy historie i současnosti světa Thedas a království Ferelden vás zase ještě hlouběji vtáhnou do komplikovaného příběhu v bezútěšně krásné atmosféře Dragon Age,“ vysvětluje Jaroslav Faltus z české pobočky EA.
Kvalitu průvodce zaručuje nejen jeho vydavatel, ale i skutečnost, že se na překladu knihy podílela řada osvědčených českých novinářů a publicistů, profesionálů i nadšenců, např. Martin Bach, Pavel Dobrovský a další.

Tiskové zprávy

Diskuse