Robert Lhota ředitelem úseku celofiremních projektů GTS Novera

22. 9. 2009 19:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Novým ředitelem úseku celofiremních projektů celonárodního telekomunikačního operátora GTS Novera se stal od září Robert Lhota. Nahradil tak Jana Čorneje, který přešel do pozice technického ředitele společnosti. Ve své nové pozici bude mít na starosti řízení projektové kanceláře, ve které jsou vedeny celofiremní strategické projekty jak v rámci společnosti GTS Novera, tak i s přesahem do mateřské mezinárodní skupiny GTS CE.

Robert Lhota doposud spolupracoval se společností GTS Novera jako projektový manažer, a to od roku 2007. Předtím působil dva roky ve společnosti Vegacom v roli manažera technického oddělení. V letech 2001 až 2005 pracoval ve společnosti CORE Computer, kde své působení zakončil pozicí projektového manažera a konzultanta.

Robert Lhota vystudoval Katedru počítačů Elektrotechnické fakulty na Českém vysokém učení technickém v Praze. Následně absolvoval manažerský školicí program na CMC Graduate School of Business.

Robert Lhota (35) je svobodný a kromě rodné češtiny hovoří anglicky a německy. Mezi jeho záliby patří zejména cestování a sport, konkrétně cyklistika, squash a plavání, v zimě snowboarding.