JKR - Nová verze BYZNYSu

22. 9. 2009 11:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost J.K.R. představuje nový modul a dalších více než 70 vylepšení v nové verzi ERP systémů třídy BYZNYS.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Největší novinkou v ERP systémech třídy BYZNYS je komplexní modul Pozastávky. Jedná se o unikátní řešení všech vazeb souvisejících s pozastávkami, jejich vystavením a evidencí. Díky plné integraci do systémů třídy BYZNYS jsou pozastávky zohledněny v primárních dokladech, upomínkách, účetní likvidaci i v dalších modulech a nově připravených sestavách. To poskytuje uživateli kompletní podporu pro práci s pozastávkami a správcům a manažerům nabízí komfortní a detailní přehled o všech částech finanční zakázky. Společnosti nasazením tohoto modulu zase získají flexibilní a pružné řešení, jež plně pokryje jejich potřeby jak z hlediska přehledu finančních toků v cashflow, tak finančních přehledů v rámci obchodních vztahů.

Nová verze nabídne rozšířené funkce autorizace dokladů a odvolávek, možnost využít informace z insolventního rejstříku u obchodního partnera, a v neposlední řadě byly do systému zapracovány také dlouho očekávané mimořádné daňové odpisy. Dále bude možné ověřit si úspěšnost elektronického podání výkazů se zpětným zápisem identifikátoru, hromadně rušit účetní doklady, automaticky generovat osobní čísla či elektronicky komunikovat se zdravotními pojišťovnami. V modulu Finanční účetnictví byla například rozšířena kontrola nad existencí použitého kódu měny v kurzovním lístku a nad doklady bránícími provedení roční závěrky.

Zejména pro uživatele, kteří tvoří nebo upravují složitější výrobní postupy, je zásadní novinkou vytvoření podpory pro zjednodušenou editaci postupu, včetně jeho operací a vstupů v popisu technického plánování výroby (TPV). Další změny byly provedeny v modulu Workflow, kde je nyní možné přímo při kopírování projektu upřesnit informace o obchodním partnerovi, obchodním případu nebo třeba odpovědné osobě, a v modulu Projektové řízení, kde lze například do detailu projektu zadat marketingovou akci.

Součástí této verze je i zapracování funkce ISDOC, která sjednocuje doposud různé formáty elektronických daňových dokladů, díky čemuž bude možné posílat elektronické faktury napříč všemi ekonomickými systémy, a to včetně systémů státní správy. Tento prvek je výsledkem spolupráce společnosti J.K.R. a dalších třinácti významných zástupců českého softwarového průmyslu na poli fakturačního softwaru.

Roman Vinš, ředitel servisu a podpory ve společnosti J.K.R., k tomu říká: „Uvolnění nové kompilace ERP systémů třídy BYZNYS v plánovaném termínu je signálem o úspěšném završení půlroční práce týmu našich vývojářů. Při výběru novinek, jsme brali zřetel na přínos jejich obecného využití, a řídili se zejména požadavky našich uživatelů."

Tiskové zprávy

Diskuse