NextiraOne - Globální partner roku 2008 pro veřejný sektor

22. 9. 2009 11:48    Rubrika: Tiskové zprávy

NextiraOne získala ocenění společnosti Cisco Globální partner roku 2008 pro veřejný sektor

Společnost NextiraOne získala na konferenci Cisco Partner Summit ocenění Globální partner roku 2008 pro veřejný sektor (Global Public Sector Partner of the Year 2008). Vítěze ocenění ohlásila společnost Cisco na své výroční konferenci pro obchodní partnery v Bostonu.

Ocenění odráží význam spolupráce mezi oběma společnostmi na projektech pro veřejný sektor napříč celou Evropou. Zhruba 30 procent evropského obchodu společnosti NextiraOne je realizováno s organizacemi ve veřejném sektoru.

Smyslem globálních ocenění Cisco je uznání těch obchodních partnerů, kteří mohou být vzorem pro ostatní. Partneři jsou na tato ocenění nominováni za inovativní postupy, úspěšné aplikace, jedinečné programy, řešení problémů a obchodní přístupy. Všechny vítěze vybírá skupina manažerů světových obchodních kanálů společnosti Cisco.

„Mám tu čest jmenovat společnost NextiraOne vítězem globálního ocenění Cisco Partner Summit,“ řekl Keith Goodwin, senior viceprezident celosvětových obchodních kanálů společnosti Cisco. „Ocenění Globální partner v oblasti veřejného sektoru udělujeme za výkony a úspěchy společnosti NextiraOne jako partnera Cisco v roce 2008.“

S přímým obchodním a servisním zastoupením v 17 zemích je NextiraOne předním evropským expertem na komunikační služby. Společnost se zabývá návrhem, instalací, údržbou a podporou řešení splňujících komunikační potřeby zákazníků ve veřejném i soukromém sektoru – od hlasu, data a videa až po mobilitu, zabezpečení a aplikace.

NextiraOne má více než 60 000 zákazníků v celé Evropě a mezi její klienty se řadí osm z deseti společností žebříčku Fortune EURO 100 spolu s mnoha organizacemi z veřejného sektoru, od zdravotnických a vzdělávacích služeb až po projekty místní samosprávy, ministerstva a evropské instituce.

NextiraOne pomáhá postavit novou komunikační síť založenou na technologiích Cisco pro Belgickou poštu (BE) a také rozvíjí a rozšiřuje komunikační síť hraniční stráže a Ministerstva obrany v Polsku (tu doplnila o nové funkce v oblasti zabezpečení a jednotné komunikace). Ve Velké Británii si městská rada Stockton-on-Tees Borough objednala od společnosti NextiraOne dodávku základní síťové architektury založené na technologiích Cisco, která bude poskytovat funkce IP telefonie a jednotného zasílání zpráv.

V sektoru zdravotnictví spolupracovala NextiraOne s mnoha předními evropskými nemocnicemi a klinikami včetně fakultních nemocnic v Nottinghamu, jimž dodává lékařskou síť v hodnotě 7,5 miliónu eur. Ta pokrývá obě pracoviště trustu Národní zdravotnické služby (NHS) – Queen’s Medical Centre a City Hospital. Mezi další zákazníky patří Sutton & Merton Primary Care Trust, kde NextiraOne implementovala řešení Cisco Unified Contact Centre Enterprise, a James Paget NHS Trust v Norfolku.

„Veřejný sektor je nesmírně důležitou a rostoucí součástí našeho obchodu a naše spolupráce se společností Cisco vytváří partnerství, jež zásadně zvyšuje hodnotu mnoha projektů v oblasti zdravotnictví, školství a státní správy,“ řekl Rafi Kouyoumdjian, generální ředitel společnosti NextiraOne. „Získání statusu globálního partnera Cisco pro veřejný sektor podtrhuje váhu, kterou náš technologický partner přikládá naší odbornosti a našemu odhodlání dodávat společně s Ciscem velké projekty a řešení napříč celou Evropou.“

„NextiraOne v průběhu let prokázala velkou ochotu spolupracovat s Ciscem prostřednictvím neustálých investic do Cisco technologií a do schopnosti vytvářet úplná řešení,“ říká Thierry Drilhon, viceprezident společnosti Cisco pro evropské obchodní kanály. „Jako jeden z hlavních partnerů Cisca pro veřejný sektor v Evropě si NextiraOne vybudovala pozici předního experta. Společně jsme úspěšně realizovali řadu velkých projektů napříč celou Evropou, které přispěly k úspěchu našich společných zákazníků.“

Ve spolupráci se společností Cisco dodává NextiraOne ucelená komunikační řešení, která poskytují zákazníkům měřitelné obchodní přínosy. Síla společnosti NextiraOne spočívá v jejích nesrovnatelných zkušenostech s technologiemi, odbornosti jejích zaměstnanců a širokém evropském dosahu. NextiraOne zaměstnává v Evropě 4 500 lidí včetně více než 2 500 odborníků na služby.

Ocenění Cisco Partner Summit jsou udělována na třech úrovních: na úrovni regionu, širší oblasti (theater) a na globální úrovni. Globální ocenění Cisco Partner Summit odrážejí výkonnost partnera na určitém technologickém trhu a v několika geografických oblastech.

Tiskové zprávy

Diskuse