Nové tarify v řadě O2 NEON

23. 9. 2009 12:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové tarify v řadě O2 NEON

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 reaguje na přání svých zákazníků a přináší zcela nový mobilní tarif O2 NEON L+ a zvýhodňuje současný tarif O2 NEON XL. Oba přináší více volných minut a nižší ceny volání. Nabídka bude k dispozici od 2. října 2009.

"Neomezené mobilní tarify O2 se těší velké oblibě a dnes je využívá už více než 600.000 lidí. Z našich průzkumů vyplynulo, že by naši zákazníci uvítali tarif s útratou kolem 1.000 Kč. Věříme, že rozšířením tarifní řady zákazníkům umožníme vybrat si ještě lépe služby přesně podle svých potřeb a možností," říká Jan Karas, ředitel segmentového marketingu společnosti Telefónica O2

O2 NEON L+ nabízí volání na jakékoliv číslo v síti O2 o víkendech a mimo špičku společně s 300 volnými minutami na volání kdykoliv do sítí podle svého výběru.

V O2 NEON XL byl navýšen počet volných minut ze 400 na 600. Kromě toho byla cena za minutu volání snížena z původních 3,90 na 2,90 Kč. Změna se týká jak nových, tak stávajících zákazníků.

Tarify O2 NEON jsou sestaveny s ohledem na potřebu volání a posílání zpráv pro široké spektrum zákazníků. Jsou nabízeny již od 110 Kč včetně DPH měsíčně. Nejvyšší tarif umožňuje za jednu měsíční paušální částku volání na všechna mobilní čísla a pevné linky v ČR bez omezení. Výhody poskytované v rámci tarifů jsou jejich standardní součástí a nemusí se za ně nic připlácet. Zákazníci se nemusí bát, že po uplynutí určité doby o tyto výhody přijdou nebo za ně budou platit něco navíc. Ke každému z tarifů dostanou kromě tarifní výhody také volné jednotky, které mohou s ohledem na vybraný tarif uplatnit na volání, či posílání SMS kdykoliv do sítí podle svého výběru.

Tiskové zprávy

Diskuse