Tech Data - autorizovaná distribuce Targus

25. 9. 2009 18:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data autorizovaným distributorem kompletního portfolia produktů společnosti Targus

Tech Data  - autorizovaná distribuce Targus

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Tech Data uzavřela významný distribuční kontrakt se společností Targus
• Produkty společnosti Targus jsou špičkou na trhu ochranných obalů
pro notebooky a příslušenství
• Díky novému kontraktu mohou zákazníci v Čechách a Slovensku nakupovat produkty Targus nejlevněji z celé Evropy

Společnost Tech Data Distribution oznámila uzavření významného kontraktu se společností Targus – prvním výrobcem notebookových tašek na světě s 25letou tradicí. Zákazníci Tech Data Distribution na českém
a slovenském trhu tak získali přístup k celému portfoliu produktů Targus od tašek, dámských kabelek, batohů, rollerů až po myši, dokovací stanice, zámky, chladicí podložky nebo bezpečnostní fólie na displej.

Targus se vždy kromě designu a perfektní ergonomie soustředil hlavně na bezpečnost svých produktů. Proto vyvinul několik unikátních patentovaných protekčních systémů bránících fyzickému poškození notebooků např. při pádu nebo proti protlačení obrazovky. Dalšími přednostmi produktů jsou např. antistatický nylon, který naleznete i u nejlevnějších tašek, nebo řada dalších různých „vychytávek“, které byste u tašky či batohu na notebook nečekali. Například odnímatelný ultratenký reproduktor s možností připojení k jakémukoliv notebooku nebo MP3 přehrávači. Některé modely jsou vybaveny lampičkami či kapsami pro mobilní telefony blokujícími signál (vhodné např. při cestě letadlem nebo při jednání). Speciální kategorii tvoří široké portfolio různobarevných dámských kabelek vybavených např. kosmetickou taštičkou v barvě podšívky apod.

„Společnosti Targus a Tech Data úspěšně spolupracují v řadě evropských zemí již řadu let. Teď se zástupci obou společností dohodli na rozšíření spolupráce a Tech Data Distribution se tak stala autorizovaným distributorem pro Českou republiku a Slovensko. Díky této spolupráci mohou naši zákazníci nakupovat velmi unikátní výrobky Targus přímo v Čechách
i na Slovensku, a to za nejnižší ceny v Evropě,“ říká Rudolf Brojír, sales specialist pro oblast Mobiles v Tech Data Distribution.

Na veškeré tašky a zavazadla poskytuje Targus celosvětovou doživotní záruku a každá taška je před odesláním z továrny ručně zkontrolována. Pokud i přesto budete mít náhodou s jakoukoliv taškou potíže, bude vám okamžitě vyměněna za jinou.

Tiskové zprávy

Diskuse