WatchGuard 3G Extend USB

25. 9. 2009 14:22    Rubrika: Tiskové zprávy

WatchGuard rozšiřuje stávající zabezpečení o mobilní 3G řešení

WatchGuard 3G Extend USB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové zařízení WatchGuard 3G Extend USB – Přidává bezdrátové připojení 3G do rodiny multifunkčních bezpečnostních systémů; ideální pro vzdálená prostředí řízení a prodeje.

WatchGuard® Technologies – celosvětový leader v rozšiřitelném zabezpečení a řešení konektivity dnes oznámil vypuštění nového modulového zařízení, WatchGuard 3G Extend USB, které doplňuje a rozšiřuje schopnosti již oceňované rodiny síťových bezpečnostních systémů UTM (unified threat management)
WatchGuard 3G Extend USB je vytvořen pro společnosti, které potřebují vysokorychlostní širokopásmové připojeni (WAN) v místech, kde zasíťování je příliš drahé, nebo jednoduše nedostupné. Takovým místem jsou například dočasné kanceláře, osamocené odbytiště, kiosky, bankomaty a mobilní zařízení, jako policejní vozidla, vlaky a velká nákladní vozidla. S tímto systémem získává obchod výborné zabezpečení, vysokorychlostní připojení k internetu a může být využit k primárnímu připojení k síti, jako WAN failover, nebo 3G wireless data backhaul.
“Žádné jiné zabezpečení neposkytuje takovou hloubku 3G síťové podpory, jako WatchGuard 3G Extend USB,” říká Tim Helming, ředitel oddělení Product Management ve WatchGuard Technologies. “WatchGuard 3G Extend USB znázorňuje naši vizi rozšiřitelného zabezpečení. Zákazníci získají svobodu volby svého providera a flexibilitu zavádět zabezpečení na kterémkoliv místě, kde je k dispozici mobilní datová síť.”

WatchGuard 3G Extend USB – Poskytuje Vysoké Bezpečí a Mobilní Připojení
WatchGuard 3G Extend USB funguje jako true L2TP 3G bezdrátový bridge pro zavedení internetového připojení k WatchGuard UTM systémům zabezpečení. Protože podporuje velké množství mobilních modemů od více než 2000 připojovatelů, mohou zákazníci z celého světa vybírat v celém širokém spektru mobilních providerů a jejich služeb pro optimální řešení v rámci jejich lokace, potřeb služeb a finančních možností.

Protože WatchGuard 3G Extend USB poskytuje jak primární, tak i failover 3G připojení k jakémukoliv WatchGuard systému, získávají s ním společnosti vysoce zabezpečenou a rychlejší WAN failover alternativu, než POTS (klasická hlasová telefonní služba). Navíc díky modulovému designu nehrozí v žádném případě selhání, jako u jiných UTM zařízení, které poskytují bezdrátové funkce v rámci limitů konektivity.
Modulový design WatchGuard 3G Extend USB navíc poskytuje společnostem velkou míru flexibility a budoucí možnosti rozšíření. Zařízení může být například velmi jednoduše převáženo a přepojováno k jiným WatchGuard systémům, což znamená naprostou kontrolu konečné ceny zakoupeného modelu a ochranu investic v rámci budoucího rozšiřování.
Vytvořen pro široké spektrum zákazníků a nekonečně mnoho kombinací zapojení, WatchGuard 3G Extend USB podporuje většinu z hlavních CDMA, EDGE, EVDO, GPRS/UMTS a HSDPA mobilních vysokorychlostních karet. Nastavení a management WatchGuard 3G Extend USB je jednoduchý, rychlý a nevyžaduje žádný dodatečný software nebo ovladače pro hladké spojení s dalšímy WatchGuard systémy.

Cena a dostupnost
WatchGuard 3G Extend je k dispozici celosvětově od autorizovaných prodejců. Cena pro Severní Ameriku činí \$220, pro Evropu a Asii \$242. Více informací na
www.watchguard.com.

Tiskové zprávy

Diskuse