MEMOS zlatým partnerem Microsoftu

30. 9. 2009 18:10    Rubrika: Tiskové zprávy

MEMOS Software získal status Microsoft Gold Certified Partner

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost MEMOS Software, zabývající se vývojem webových aplikací, dnes oznámila, že získala status Gold Certified Partner v partnerském programu firmy Microsoft, čímž dosáhla nejvyšší úroveň partnerství s touto prestižní společností. Microsoft Gold Certified Partner Program představuje nejvyšší úroveň kvalifikace a expertízy společnosti MEMOS Software v oblasti technologií firmy Microsoft.

MEMOS Software prokázala kompetence v oblasti Data Management Solutions, Information Worker Productivity Solutions se specializací na Enterprise Project Management, SOA & Business Process Solutions, Mobility Solutions a Business Intelligence. Každá z těchto kompetencí obnáší unikátní sadu požadavků a výhod reprezentující dovednosti a služby, které partner přináší do oblasti vývoje webových aplikací.

„Status Gold Certified Partner získávají jen ty firmy, které splňují nejpřísnější podmínky vyžadované partnerským programem společnosti Microsoft. S radostí proto mohu říct, že MEMOS Software je jednou z nich. MEMOS Software demonstrovala profesionalitu v dodávání stabilních, vysoce kvalitních řešení stojících na technologiích firmy Microsoft, a prokázala schopnost naplnit očekávání svých zákazníků,“ říká Petr Kudláček, jednatel společnosti MEMOS Software.

Jakožto Gold Certified Partner, MEMOS Software získává přednostní přístup k nejnovějším technologiím a produktům firmy Microsoft používaných k tvorbě a administraci internetových služeb.

MEMOS Software je společnost zabývající se vývojem software na zakázku. Hlavním zaměřením jsou pro nás webové aplikace, vývoj pod MS Outlook, mobilní řešení a služby v oblasti business intelligence. Naše systémy dodáváme především na technologiích firmy Microsoft.

Tiskové zprávy

Diskuse