Nintendo - snížení ceny herní konzole Wii

30. 9. 2009 18:23    Rubrika: Tiskové zprávy

HERNÍ KONZOLE WII BUDE NA PŘEDVÁNOČNÍM TRHU ZA NOVOU, NIŽŠÍ CENU!

Nintendo - snížení ceny herní konzole Wii

Společnost Nintendo, jeden z nejvýznamějších subjektů ve videoherní oblasti a tvůrce takových ikon, jako je Mario, Pokémon, Nintendogs nebo Game Boy, ohlásilo, že v nadcházejícím období dojde ke snížení ceny populární herní konzole Wii. Tato pozitivní skutečnost se vztahuje na celý svět a Česká Republika nebude výjimkou.

Wii, které si získalo srdce již více než 50 milionů šťastných majitelů, se stalo během krátkého období skutečným fenoménem. Snížením ceny se tak otevírá cesta k ještě masivnější expanzi této platformy jak v rámci hráčské obce tak i mezi laickou veřejností. Nová cena herní konzole Wii bude platná od 2.10.2009.

Společnost Nintendo, jakožto subjekt působící v podmínkách volného trhu, nestanovuje novou doporučenou maloobchodní cenu a ponechává cenovou politiku na prodejcích. Na základě informací z maloobchodní sítě můžeme nastínit, že by se nová cena herní konzole Wii měla pohybovat okolo 5.500,-Kč včetně DPH.

Pozitivní zprávou pro všechny milovníky Wii a dalších Nintendo produktů je skutečnost, že podzimní sezóna nabídne velké hardwarové i softwarové novinky, týkající se jak herní platformy Wii tak Nintenda DSi. Těšit se mohou nejen skalní příznivci a oddaní hráči, ale i veřejnost, která má k hraní laický přístup a teprve do tajemství herní oblasti proniká. Velice příjemnou zprávou pro všechny milovníky sportovních a všelikých dalších pohybových aktivit, je uvedení hry Wii Fit Plus, která se na pultech českých obchodů objeví již 30.10.2009.

Wii Fit Plus navazuje na úspěch interaktivního cvičebního software Wii Fit a těšit se můžete na více než 60 cvičebních aktivit, počítadlo kalorií jednotlivých aktivit, možnost sestavení individuálního tréninkového plánu a také velmi oblíbený multiplayer! A to zdaleka není vše. Nové Wii Fit Plus je opravdu nabité jen a jen příjemnými a užitečnými funkcemi a samozřejmě kupou skvělé zábavy!

Kombinace cenově příznivější herní platformy Wii a skvělých herních titulů je zárukou, že letošní podzim se ponese v Nintendovském duchu: "
PLAYING=BELIEVING"