Arts Inc. - demoverze Need for Speed SHIFT

1. 10. 2009 16:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Vyzkoušejte si pravý řidičský zážitek v kritikami nejlépe hodnocené závodní hře letošního roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) dnes ohlásila vydání demoverze vysoce hodnoceného titulu Need for Speed SHIFT pro herní konzole na 1. října. Demo bude k dispozici jak na PlayStation®Network, tak Xbox LIVE. Hráči si v ní na vlastní kůži vyzkoušejí, jak dalece splnil SHIFT přísliby rychlosti, adrenalinu a špičkové simulace automobilových závodů. Rubrika serveru AOL GameDaily zhodnotila Need for Speed SHIFT jako „jednu z nejlepších závodních her roku 2009“ a specializovaný server IGN jej označil známkou „vynikající“.
Nejintenzivnější a nejautentičtější závodní titul letošního roku si fanoušci otestují na slavném okruhu Spa-Francorchamps a městském okruhu v Londýně s několika proklatě úzkými místy. Ti ze závodníků, kteří mistrovsky zvládnou obě tratě a nasbírají dostatečný počet hvězdiček, rovněž získají možnost odemknout si stoprocentně závodní stroj Pagani Zonda F.
Na nic nečekejte, naskočte do kokpitu jednoho z pěti speciálů a zjistěte, jak v sobě Need for Speed SHIFT kombinuje skutečné fyzikální zákony a jejich vliv na vnímání řidiče během jízdy a přináší tak úžasnou simulaci dění zpoza volantu závodního vozu.
1. BMW M3 (E46)
2. 2008 Dodge Viper SRT10
3. 2006 Lotus Elise 111R
4. 2008 Nissan GT-R
5. 2006 Pagani Zonda F (odemknutelné)
Demo pro PC je v současnosti ke stažení na www.needforspeed.com.
Need for Speed SHIFT znovu definuje žánr závodních her díky kombinaci reálné fyziky a simulaci působení odstředivé síly. Hra rovněž obsahuje až brutálně realistickou dynamiku havárií a naprosto pohlcující výhled z kabiny vozu. A když celek doplní zbrusu nový profil jezdce, v rámci něhož se z hráče na základě jeho řidičských dovedností a stylu stává jedinečná osobnost, stává se z Need for Speed SHIFT ta nejrealističtější, nejintenzivnější a nejautentičtější závodní hra historie.
Výjimečně vysoká hodnocení herních médií, jako jsou GameSpy.com, G4TV.com, IGN.com, Official Xbox Magazine, PlayStation: The Official Magazine, Team Xbox.com, Game Daily.com, Gametrailers.com a dalších jsou důkazem toho, že Need for Speed SHIFT je jednou z nejlepších her celé série Need for Speed za poslední roky.
Titul Need for Speed SHIFT vyšel ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3, videoherní a zábavní systém Xbox 360™, PC, systém PSP® (PlayStation®Portable). Brzy dorazí na trh i verze pro iPhone™. Další informace naleznete na www.needforspeed.com nebo nás sledujte na serveru Twitter@NeedforSpeed.

Tiskové zprávy

Diskuse