WBI Systems a.s. vstupuje na český trh

1. 10. 2009 16:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Microsoft Dynamics řešení na Slovensku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Na český trh vstupuje společnost WBI, největší slovenský partner s kompetencí Microsoft Business Solutions. Nově vytvořený holding zahrnující společnosti WBI Systems v České republice a na Slovensku přináší zákazníkům vedle rozšíření regionální působnosti také rozšíření produktového portfolia v oblasti Microsoft řešení.
Vedle tradičních dodávek podnikových informačních systémů postavených na bázi Microsoft Dynamics NAV, CRM a AX, o kterých se již přesvědčilo více než 100 spokojených zákazníků, nabízí WBI svým klientům řešení postavená na produktech Microsoft SharePoint, Project, Exchange, nástrojích Microsoft Business Intelligence a také vývoj zákaznických řešení v Microsoft .NET. Výkonným ředitelem české společnosti WBI Systems a.s., byl jmenován Robert Paskovský, který má víc než deset let zkušeností s řízením IT společností.
„Naší prioritou je individuální přístup ke každému klientovi na základě jeho jedinečných potřeb. Microsoft nabízí širokou škálu specializovaných produktů, jež umíme procesně a datově integrovat do kompaktního celku, ze kterého klient získá maximální přidanou hodnotu,“ říká výkonný ředitel Robert Paskovský. „Naši ambicí je být do tří let jedním ze tří největších Microsoft partnerů. V nejbližší době se budeme zaměřovat v terminologii Microsoftu na Licensing Solutions Competency, ISV/Software Solutions Competency, Networking Infrastructure Solutions Competency a samozřejmě na Microsoft Business Solutions Competency,“ dodává Robert Paskovský.
Služeb společnosti WBI využívá řada významných klientů. Ze segmentu stavebních a projektově orientovaných firem jde o EKOSTAV, DITEC, Inžinierske stavby Košice, Nortel Network, ROPSPOL, Váhostav, ALTRON a mnoho dalších. V segmentu zdravotnictví jsou zákazníky například FNsP Bratislava, FN L. Pasteura Košice, Fakultná nemocnica Trenčín a Ústredná vojenská nemocnica SNP Ružomberok. Celkově se o více než 100 zákazníků využívajících technické podpory stará 80 odborníků firmy WBI certifikovaných společností Microsoft.

Tiskové zprávy

Diskuse