Kingston zvyšuje rychlost USB disků DataTraveler 410

6. 10. 2009 07:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Zvýšení rychlosti USB disků spotřebitelské úrovně provází i rychlejší čtení a zápis

Kingston zvyšuje rychlost USB disků DataTraveler 410

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Digital Inc, dnes oznámila, že zvyšuje rychlosti čtení a zápisu svých USB flashdisků Kingston DataTraveler® 410 na 20 MB/s.

Rychlý DataTraveler 410, dodávaný v kapacitách až do 32 GB, dovoluje rychlejší přenos dat a zaručuje větší bezpečnost dat v zóně chráněné heslem.

Větší rychlosti čtení a zápisu činí DataTraveler 410 ideálním flashdiskem pro fotografie ve vysokém rozlišení, velké dokumenty, prezentace, hudbu, videa a jiná data. Obsahuje software SecureTraveler, který uživatelům dovoluje vytvořit a zpřístupnit heslem chráněnou oblast disku, nazývanou „Soukromá zóna“.

Zvýšené rychlosti přenosu dat DataTraveleru 410 provází nedávný nárůst rychlosti u větších kapacit (16 a 32 GB) disků Kingston spotřebitelské úrovně DataTraveler I G2, DataTraveler 101 a DataTraveler 112 na rychlost čtení a zápisu 10 MB/s.

USB disky Kingston DataTraveler mají pětiletou záruku a nepřetržitou technickou podporu. Pro více informací navštivte www.kingston.com.
DataTraveler 410 – Vlastnosti a specifikace produktu:
• Capacita1: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
• Rozměry: 65,76 mm x 17,98 mm x 10,7 mm
• Rychlost2: rychlosti přenosu dat až 20 MB/s (čtení) and 20 MB/s (zápis)
• Provozní teplota: 0º C až 60º C
• Skladovací teplota: -20º C až 85º C
• Jednoduchost: prostě jej zapojíte do USB portu
• Praktičnost: bezkrytkový otočný design chrání konektor USB; nelze tedy ztratit žádnou krytku
• Garance: pětiletá záruka
• Zabezpečení3: obsahuje bezpečnostní software SecureTraveler pro Windows
• Rozšíření4: pro Windows ReadyBoost™ na systémech Vista

1 Určitá část z uvedené kapacity je používána na formátování a další funkce a tedy není určena pro ukládání dat. Pro více informací se poraďte s Flash Memory Guide Kingstonu na Kingston.com/Flash_Memory_Guide.
2 Rychlost se může lišit v závislosti na hardwaru, softwaru a vytíženosti hostitelského počítače.
3 Uživatelé s právy administrátora mohou ochránit firemní data vytvořením oddílu s přídavným zabezpečením na disku pomocí SecureTraveler.
4 Ačkoliv je DataTraveler 410 připraven pro ReadyBoost, SecureTraveler nebude pracovat správně, pokud bude na disku povolena mezipaměť ReadyBoost. Můžete nicméně aktivovat mezipaměť ReadyBoost na odděleném disku.

Tiskové zprávy

Diskuse