barevné tiskárny OKI pro domácnosti a malé kanceláře

6. 10. 2009 07:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové barevné tiskárny OKI pro domácnosti a malé kanceláře

Společnost OKI Printing Solutions přichází na trh se zcela novou řadou malých laserových tiskáren, určených převážně pro černobílý a zároveň pro „příležitostný“ barevný tisk. Modely C110 a C130n vynikají jednoduchým ovládáním a splňují standard Energy Star. Ocení je zejména uživatelé v domácích pracovnách a menších firmách, kteří hledají cenově dostupné, rychlé a kompaktní zařízení.

Rychlost tisku u modelu OKI C110 je 19 černobílých nebo pět barevných stránek za minutu.
OKI C130n nabízí ještě o jednu stránku rychlejší černobílý tisk (20 str./min). Tento model se síťovým připojením se může pochlubit velkým a snadno čitelným LED displejem. Základní model OKI C130n lze rozšířit o podavač papíru s větší kapacitou a o duplexní jednotku, která díky možnosti oboustranného tisku ušetří další náklady.

“Modely OKI C110 a C130n jsou cenově dostupné a velmi malé tiskárny, které ideálně reagují na potřeby firem i domácností, jež primárně požadují černobílé přístroje, ale občas využijí i barevný tisk. Vychází vstříc poptávce po jednodušších barevných tiskárnách ve vstupním segmentu,“ říká Ing. Miroslav Tyburec, obchodní ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak).

Velkou výhodou pro zákazníky je příznivá pořizovací cena a kvalita servisních služeb OKI. Jejich součástí je také prodloužená tříletá záruka, kterou zákazníci bezplatně získají po jednoduché registraci na internetu.

Přehled klíčových parametrů C110 a C130n:
- Tiskárny formátu A4
- Rychlost tisku C110: 19 černobílých a 5 barevných stran A4 za minutu
- Rychlost tisku C130n: 20 černobílých a 5 barevných stran A4 za minutu
- C110 a C130n připojení vysokorychlostní USB, C130n navíc Ethernet (10/100 Base TX)
- Kvalitní tisk s rozlišením u C110 standard 600 x 600 dpi x 1 bit, maximum 1200 x 600 dpi x 1 bit, u C130n 600 x 600 dpi x 4 bit
-stránek při 5% pokrytí barvou
- Paměť C110 16 MB a C130n 256 MB; rychlost procesoru C110 80 MHz a C130n 400 MHz
- Kapacita zásobníku papíru: 200 listů, u C130n možnost navýšení na 500 listů
- C130n má přehledný LED displej a možnost rozšíření o duplexní jednotku
- Oba modely splňují standard Energy Star

Modely C110 a C130n jsou v prodeji u autorizovaných prodejců OKI Printing Solutions.
Doporučená koncová cena je od 3.390 Kč bez DPH.
Obrázky jsou ke stažení zde C110 a C130n.
Produktové listy jsou ke stažení zde C110 a C130n.