Kingston Digital a SPYRUS - obchodními partnery

7. 10. 2009 20:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital a SPYRUS se stávají obchodními partnery, aby státní správě i podnikům přinesli maximální ochranu dat

Kingston Digital a SPYRUS - obchodními partnery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

USB flashdisky nabídnou tu nejlepší možnou úroveň bezpečnosti

Kingston Digital Inc., výrobou flash pamětí se zabývající sesterská společnost Kingston Technology Company, Inc., nezávislého předního světového výrobce paměťových produktů, dnes ohlásila, že se stala obchodním partnerem společnosti SPYRUS, Inc., předního vývojáře a výrobce pokročilých metod hardwarového šifrování, autentizace a produktů k zabezpečení digitálního obsahu. V důsledku nově vzniklého partnerství zakomponuje společnost Kingston Digital do svých USB flash disků Kingston DataTraveler® patentovanou technologii Secured by SPYRUS™, aby vládním i soukromým organizacím po celém světě poskytla tu nejlepší možnou úroveň zabezpečení a šifrování.
“Hardwarové zabezpečení od společnosti SPYRUS bylo vyvinuto zvláště pro ochranu citlivých dat Ministerstva obrany a jsme hrdí na to, že se můžeme připojit ke Kingstonu v představení nejlepší dostupné ochrany pro státní správu a soukromé podniky ve více než 100 zemích,” řekl Burt Tregub, viceprezident firemního vývoje společnosti SPYRUS. “Naše osvědčené technologie předčí všechny ostatní v ochraně dat zákazníků před rozbujelou internetovou trestnou činností, elektronickými útoky a ztrátou dat.”
“To nám dovoluje zabývat se nejnovějšími požadavky na bezpečnost USB flashdisků vládních organizací, které pracují s citlivými informacemi. Příklady pokročilých kryptografických schopností, ke kterým máme nyní přístup, může být ověřování Suite B nebo mód operací XTS-AES,” řekl Marcin Gaczor ze společnosti Kingston. „Dlouholetá dobrá pověst společnosti Kingston, hovořící o vysoké kvalitě, péči o zákazníky, velkém rozsahu globální distribuce a výrobě ve Spojených státech, prokazuje naši schopnost přinést zákazníkům ty nejbezpečnější USB flashdisky na trhu.“

Od svého založení v roce 1992 společnost SPYRUS extenzivně spolupracovala s vládními organizacemi Spojených států na vývoji bezpečnostních technologií splňujících přísné standardy ustanovené pro ochranu státu.
První z produktů společnosti Kingston, využívajících technologii Secured by SPYRUS, budou na trh uvedeny začátkem čtvrtého čtvrtletí 2009.
Pro více informací navštivte www.kingston.com/europe.

Podívejte se na nové spotřebitelské internetové stránky plné novinek, soutěží, tipů a triků: http://www.rememberkingston.com/

Tiskové zprávy

Diskuse